Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Τα «άκουσε» ο Στ. Κωνσταντινίδης

Εμφανώς αμήχανος, ο βουλευτής της ΝΔ Φλώρινας, Στάθης Κωνσταντινίδης, δέχτηκε τις αποδοκιμασίες αγανακτισμένων πολιτών…
Ο βουλευτής που επέλεξε να παρακολουθήσει τη μεγαλειώδη συγκέντρωση των Φλωρινιωτών, δέχτηκε φραστική επίθεση πολιτών: «…Κοιμάσαι Στάθη», «…Ούτε αυτόν ούτε τον Λιάνη» κλπ…


Πηγή: eperiskopio.blogspot.com

72 σχόλια:

  1. και έχει και το θράσσος να ειρωνεύεται τον κόσμο που τον στήριξε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΛΜΗΣΕ....... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΦιΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ 11.47 ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai tragikos...eixe ta moutra na apanthsei kiolas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην Κυρία γιατί είχε το θάρρος να μιλήσει.. όλοι οι υπόλοιποι αγκαλιές, φιλιά, χειραψίες με τον κύριο "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" της Φλώρινας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..kai na er8ei stn paralia sou 02:21 allos me ta dika tou mpogalakia na paixete mazi!Poios 8es na r8ei?..giati kapoios 8a r8ei!
      Exeis kamia protimisn sto xrwma apo ta koubadakia?..prasino n mple?
      n tipota se kokkino n mnpws roz einai kai tis modas teleutaia!
      Pantws mn fobasai..kapoios ua er8ei na paixete mazi to "10 OXI ola NAI"!
      To kalutero paixnidi!..8a sou aresei......den xereis poso!
      katse stin paralia sou pies to frapedaki sou kai mn kouniesai!
      NAI ta OXI erxontai!... na se swsoun!Exoun kai vatraxopedila kai einai polu ikanoi kolymbhtes!... allwste tous xereis poso ikanoi einai...araxe loipon kai perimene!

      Διαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.........ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡ.... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά δεν ξέρω αν είναι τραγικός και θρασύς,πάντως σίγουρα είναι πολύ λίγος.Ανύπαρκτος θα έλεγα.Οι χαρακτηρισμοί όμως που μου έρχονται στο μυαλό γι'αυτους που τον εκλέξανε είναι πολύ χειρότεροι.Και ακόμη χειρότεροι για τους σημερινούς παρατρεχάμενούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΑ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!Κ.....ΖΗΣ ΕΙΝΑΙ.....ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ...... ΑΝΑΞΙΟΣ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Α Ι Σ Χ Ο Σ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ απορώ με το θράσος του να εμφανιστεί!!! Να μας πει τι, πως λυπάται για όσα συμβαίνουν ενώ και αυτός φταίει για όλα αυτά? Τι να πω? Μυαλό δεν έχει, ντροπή δεν έχει??
    Και όλοι εμείς γιατί δεν τον γιουχάραμε? γιατί δεν τον διώξαμε?? Μόνο αυτές οι κυρίες βρήκαν το θάρρος?? Όλοι οι άλλοι γαργάρα??? Τι να πω??
    Πρέπει να μάθουμε πως όλοι αυτοί χάρη σε εμάς βγήκανε βουλευτές και αφού δεν κοιτάνε το συμφέρον μας...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΙΣΤΑ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ? ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ''ΜΑΓΚΙΑ'' ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕ (ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ Η ΑΚΥΡΟ!!!!) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ. ΤΟ ΕΚΕΝΕ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.... ΟΥΤΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ.-
    Σ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαβασε ξανα τι γραφεις,σου φαινονται κυριες που αποζητουν την αυτοπροβολη,αν ηθελαν θα την ειχαν εδω και χρονια,ε μην τρελαθουμε κιολας,που στηθηκαν και στην καμερα.

      Διαγραφή
  13. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ!
    ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΟΚΑΡΦΑ!
    ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!....ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
    ....ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ!ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!
    ΤΩΡΑ...
    ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ή Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ π.χ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ?..ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΡΩΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΒΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ....ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ!
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!
    ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?..ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ή ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ"?
    ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ή ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ?..
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ "ΜΟΙΡΑΣΕ" ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

    ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ(ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ) ΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ"...ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ "ΝΑΙ" ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ?..ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ? ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ?....(ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΝΑΙ ή ΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ"....ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ Ε?..ΑΣ ΕΙΝΑΙ..)
    ΕΧΩ ΡΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!...ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ!
    ...ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ ΑΥΤΟΣ; ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΖΕΙ ΣΑΝ ΟΧΙ.α?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ο ΓΑΠ φταίει και ο Βενιζέλος αλλά μερίδιο ευθύνης έχει και ο κ. Κων/δης...ας είχε τα .....κότσια να ψηφίσει όχι αλλά βλέπεις τα χιλιάρικα που παίρνει είναι γλυκά. Αν ψήφιζε όχι γιατί απλά πίστευε ότι αυτό είναι καλό για τους συμπατριώτες του που περνούν όσα περνούν, τότε κάνεις δεν θα τον έβριζε και δεν θα τον γιούχαρε αλλά δυστυχώς το έκανε για το χρήμα και το χειρότερο είναι ότι είχε το ΘΡΑΣΟΣ να απαντήσει σ΄ αυτές τις κυρίες...θα έπρεπε να ντρέπεται.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ 10:48 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ....ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ!...ΕΤΣΙ; ΑΥΤΟ ΛΕΣ!...
      ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΔΗ!..ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!

      Διαγραφή
    3. ο κυριως υπαιτιος της καταστασης που βιωνουμε,ειναι αυτος που λουφαζει με το οχι,ο υποκριτης που γελαει μαζι μας οταν βγαινει εξω απο την φλωρινα μου, την πατριδα μου, αλλα μπραβο του,του λαοπλανου, δρομολογησε σχεδιο για να μας κυβερνησει 20 ετη εβαλε 200 αστυνομικους. αλλους χιλιου στν δεη, εξασφαλησε 10000 ψηφους γιατι αντιληφθηκε το φιλοτιμο μας, και την ευγνωμοσυνη που αισθανομαστε οταν καποιος μας βοηθαει, οι υπολοιποι φλωρινιωτες και η φλωρινα στο ελεος του θεου.να παρει το κολυμβυτηριο του και δρομο απο εδω.οι ανεργοι αυτο θελουν να κολυμπουν κυριε ψευτη.

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΕΦΥΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  14. στάθης τα άκουσε και πήγε στο ολοκαίνουριο τζίπ μιστουμπίσι 4 επι 4 και αέρα στα πανιά του...ο λιάνης απων όπως και ο βοσκόπουλος επίσης απών...οι αυτοδιοικητικοι περιφερειάρχες σφυρίζαν κλέφτικα..στάθη ένα μπεμβε πολλών κυβ ικών ένα τζίπ μετα το ναι στο μνημόνιο έ να σου κάνουμε δώρο και ένα άεροπλάνο απο σκουπίδια με ένα αλεξίπτωτο για να προσγειωθείς στα μαλακά και μήν ΄πάθεις κανά γερό έμφραγμα ή εγκεφαλικό που θα ξαναγυρίσεις στα κολλητάρια του τελωνείου να μας αφήνεις να περνάμε στα μάυρα .....οι αιρετοί της φλώρινας είναι για λύπηση ..ήρθαν και τα φρέσκα με νέα δημοσια εμφάνιση για να εισπράξουν την αγανάκτιση...ΜΑΎΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AYTA DEN THELEI NA XASEI O AMOIROS.GIATI GNORIZEI OTI ME TO TELONEIO DEN THA TAXEI.TO POLI POLI NAXEI ENA PIATO FAI POY DEN FTANEI.
      ENO SAN BOLEYTIS TRONE ME XRYSA KOUTALIA KAI OXI ENA PIATO FAI OPOS FASOLIA APO PRESPA H OTIA PONTIAKI. TORA TRONE ASTAKO KAI GIRNAN ME TZIP KAI BMW. STA XORIA TOYS AYTA OYTE STA PIO EFTIXISMENA TOYS ONEIRA DEN TA EBLEPAN. GIAYTO KANEI TA KARAGIOZILIKIA TOY GIA NA SINEXISEI NA TROEI KAI NA XEI AYTA POY EXEI. KAI OLOI EMEIS TON BOHTHISAME GIAYTA. AISXOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

      Διαγραφή
    2. 11:24 ΤΟΝ MISEIS RE XORTASMENE PROTEUOUSIANE TON KWN/DH!
      KAI XRYSA KOUTALIA KAI ASTAKOUS KAI TZIPAKIA KAI BMW EKATOMYRIA STHN AKRH BILES KOTERA METOXES THS KAKOMOIRAS GINETAI!..ALLA OLA AYTA DEN TAIRIAZOUN SE ENAN PEINASMENO XWRIATH APO THN PRESPA ..ALLA MALLON TAIRIAZOUN SE SENA!

      MH TON BOHTHAS LOIPON THN ALLH FORA...KATEBA ESY NA DOUME ADENES EXEIS!EGW THA SE BOHTHISW!

      Διαγραφή
  15. ο ξεφτιλας....
    του ξεφτιλα...

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!! ξανα ελα για ψηφους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ti perimenis ....eixai ta moutra na efanisti.ton ftinoune kai lei vrexei, kakos pou den efage ksilo,ean petage kaneis kamia petra sto kefali 8a ton perne me teteia tikfa san kazani oute simadi xriazete!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..esu re kotoula 11:25 giati den tou petaxes giati den ton derneis?etsi na bgeis antikia mprosta kai na to kaneis!..8es allos na ka8arisei gia sena bres ton exw kai peta tou!
      kotopoulo e kotopoulo!

      Διαγραφή
    2. ean ton eixa mprostamou 8a ton eixa kanei me ta kremidakia kai min nwmizis oti epidi grafw edw meno stin florina....makarh na eimouna eki kai 8a sou elega

      Διαγραφή
    3. Swpa re magka 09:13 panta etsi ekanes edernes e? edernes polu?
      8a ton eixes ka8arisei!Ti les re dike mou!
      mageiras eisai?...tipota dafnofulla da ebazes h mono stifadwto..
      ae pngaine re teneke!

      Διαγραφή
  17. H παρουσία και μόνο του Σταθίκα ακύρωσε το νόημα και τον σκοπό της συγκέντρωσης. Ό,τι συνέβη ήταν απολύτως αναμενόμενο.

    1) Γίνεται μια συγκέντρωση όχι για επίδειξη λαϊκής ισχύος και αποφασιστικότητας, όχι για να τους τρίξουμε τα δόντια και να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πίσω την ζωή και την πατρίδα μας. Τίποτα τέτοιο. Απεναντίας έγινε μια χλιαρή συγκέντρωση 2000 ελεεινών δούλων που εκλιπαρούσαν λύπηση από τους βιαστές τους, προκειμένου να έχουν την ζεστούλα τους και καμιά δραχμούλα στην τσέπη. 1-2 χιλιάδες προβατάκια που βελάζανε παρακαλώντας τον τσομπάνη να τους δώσει λίγο χορταράκι να φάνε.
    2) Ο Σταθίκας δεν είναι ηλίθιος. Γνωρίζει πολύ καλά με ποιους έχει να κάνει. Επίσης γνωρίζει ότι υπό άλλες συνθήκες θα ήταν υπόλογος για εσχάτη προδοσία κατά συναυτουργία. Τώρα όμως εκτιμά -ορθώς- την κατάσταση ως ακίνδυνη.
    3) Αποφασίζει να εδραιώσει τη θέση του και να δικαιωθεί με τη συναίνεση του λαού, οπότε:
    Εμφανίζεται (με μικρό, αποδεκτό ρίσκο) στην συγκέντρωση και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι ο λαός τον αποδέχεται, αφού δεν πέφτει πάνω του να τον λυντσάρει. Οι 1-2 φωνές που ακούστηκαν είναι αμελητέες. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι ελέγχει την κατάσταση και ότι μπορεί να εμφανίζεται ως αθώα περιστερά εν μέσω όσων έχει προδόσει και καταστρέψει.
    4) Ο λαός δεν αντιδρά, ομολογώντας έτσι την ήττα του και την παραίτησή του από τον αγώνα για αξιοπρέπεια και επιβίωση.

    Άρα: Η προχθεσινή συγκέντρωση από διαμαρτυρία μετετράπη σε μια κατά κράτος ήττα του λαού της Φλώρινας. Ένας εναντίον 2000, ο Σταθίκας νίκησε. Το κατοχικό καθεστώς του Μνημονίου νίκησε. Μαγκιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1.000.000 κόσμος διορίστηκε το δημόσιο και ξεχάσανε τη κυρία αυτή; Τι κρίμα. Τυχαίο; όχι βέβαια. αμφιβάλλω αν ξέρει να πλένει τα πιάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ζητησαν ποτε να διοριστουν στο δημοσιο απο κανεναν,να μην λυπασαι καθολου γι αυτεσ και το αν ξερουν να πλενουν πιατα το ξερουμε πολυ καλυτερα ολοι εμεις που ειμαστε φιλοι τους χρονια,μακαρι και αυτουσ που επιλεξαμε να κυβερνησουν την πολη μας να διεθεταν τον υψηλοτατο δεικτη νοημοσυνησ που διαθετουν τα απταιστα ελληνικα τους και το ηθος τους

      Διαγραφή
    2. εσυ που γνωριζεισ τοσο καλα την ασχημη οικονομικη κατασταση του Σταθη γιατι δεν φροντιζεις να μαθεις πως ααπεκτησε η εν λογω κυρια τα περιουσιακα της στοιχεια... και αν εχει κατι κρυφο, θα σε πληροφορησω εγω, να μην κουραζεσα, με πολυ και ασταματητη δουλεια σε ελευθερο επαγγελμα που πολυ θαθελα να γνωρισω καποια η καποιον που να μπορουσε να συγκριθει μαζι της δεν ηταν ουτε στο τελωνειο ουτε στην αγροτικη τραπεζα, ουτε χωραφια ειχε,ουτε βουλευτης και αντιπεριφεριαρχεις εγινε,ουτε' καφετεριες ειχε. ειχε ομωσ κατι που δεν ειχαν οι αλλοι μυαλο,εντιμοτητα και αγαπη για τουσ ανθρωπους που την στηριξαν τοσα χρονια.

      Διαγραφή
    3. δεν καταλαβα, αμφιβαλλεις για το μορφωτικο τουσ επιπεδο, δεν ριχνεις μια ματια γυρω σου, στον κυριο Κωνσταντινιδη, στον κυριο Ηλιαδη, αυτος ο καημενος 10 χρονια εκανε να βγαλει το λυκειο,οσο για τον αλλο βαλε το θεμο να τον ακουσεισ στην βουλη.

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΦΙΛΗ/ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙΣ Τ Ω Ρ Α ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΛΑΣ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ? ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ? ΑΡΧΙΚΑ, ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ Ε? ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ? ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ? ΑΡΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ? ΚΑΙ ΔΗ, ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ? ΓΥΝΑΙΚΑ = ΣΠΙΤΙ =ΠΙΑΤΑ ΚΛΠ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΙΛΑΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΟΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΕΝΟΣ 'ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ'? ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΟΧΟΣ! Ν.

      Διαγραφή
    5. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ

      Διαγραφή
  19. ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ;
    ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ BITOLA;
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΕ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το απολυτο τιποτα δεν χρειαζεται να κρυφτει γιατι ειναι αορατο.

      Διαγραφή
  20. Για την ιστορία που επαναλαμβάνεται στην πλατεία ...τραίνο πριν ένα χρόνο άλυτο παραμένει ,...αγανακτισμένοι το καλοκαίρι άπο ενθουσιασμό καταλήξαμε μόνοι μας στην πλατεία όλοι στην πορεία εγκαταλλείπουν τους μεγάλους αγώνες που άκουσα απο μικροφώνου...
    προχθές η μεγαλύτερη συγκεντρωση απο την εποχή για την διεκδίκηση ακαδημίας και το θέμα της ονομασίας των σκοπίων το 92 ...μεσολάβησε αλαλία για εγνατία πανεπιστημιο νέες σχολές κάθετο προς εγνατία ..ξέχασα μία με μαυρες σημαίες επι σημήτη που κρύφθηκε στην λέσχη για την κατασκευή ΑΗΣ στην Μελίτη 1 ...
    προχθές οι πολίτες οι φοιτητές οι εργαζόμενοι οι άνεργοι οι αγρότες για δικό του λόγο ο καθένας ανταποκριθήκαμε , ο Μητροπολίτης και οι ιερείς το ίδιο Απέυχθανομαι όμως να μήν καταλήξει κι αυτό άλλο ένα πυροτέχνημα άλλο ένα άνοιγμα της βαλβίδος μιάς χύρτας που βράζει άλλη μία ντουφεκιά στον αέρα άλλη μία φούσκα που αποσυμπίεσε την λαικη οργή δυσαρέσκεια και αγανάκτηση άλλη μία κίνηση εκμετάλευσης γιατί οι εκλεγμένοι δέν έχουν πλέον φωνή ούτε ακρόαση .Η πορεία θα δείξει πόσοι θα απομείνουν στην πλατεία να φωνάζουν για πετρέλαιο τραίνο σχολές ψωμί υγεία παιδεία ελευθερία και για όλα όσα και όσους μας βασανίζουν ή συνεχίζουν να ψωνίζονται στο Μοναστήρι των φύρομς. Φοβάμαι πολύ ότι μόνοι μας φωνάζουμε και μόνοι μας τα ακούμε .Δέν είδα πουθενά Αθηναικό κανάλι μονοι μας φωνάζουμε μόνοι μας τα ακουμε βουλευτές ούτε αυτούς τους ακούει κανείς ....και ο μέγας απών Βοσκόπουλος και Λιάνης ..ο Στάθης ήρθε δέν ήρθε ήταν σάν να μήν ήρθε ...Στάθη το υπέγραψες? τελείωσες!..¨Οταν ο λαός της φλώρινας μετατρέψει την οργή του σε ψήφο όχι διεφθαρμένων και φθαρμένων τότε ίσως κάτι να φέξει μέχρι τότε καλό ξημέρωμα σε όλους και ...όνειρα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ; ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΝΑΡΙΟ ΣΤΑ ΒΙΤΩΛΙΑ.
    ΣΤΑΘΗ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ -ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ- ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.
    Ο ΣΤΑΘΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3eftiles iste esi kai o sta8hs kai blepo exis to idio 8rassos malon 3eroumai apopou erxesai teneke

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΓΙΑ ΜΑΣ;(ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο Μ@@@@@Σ)

      Διαγραφή
    3. Δικός σου άνθρωπος μπορεί. Δικός μας σίγουρα όχι. Είναι πάρα πολύ λίγος για να τον θεωρώ "δικό μου" άνθρωπο.
      Όσον αφορά την σαχλαμάρα που είπες για περουσιακά στοιχεία, δεν με ενδιαφέρουν -εμένα σαν δημότη- καθόλου τα περιουσιακά στοιχεία της εν λόγω κυρίας, γιατί ούτε εκλεγμένο πρόσωπο είναι, ούτε καλοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος είναι, ούτε έχει διαχειριστεί ποτέ δημόσιο χρήμα. Επιχειρηματίας είναι -απ΄όσο γνωρίζω- και άμεσα πληττόμενη από την κρίση που μαστίζει την αγορά της Φλώρινας.
      Ο Στάθης και οι παρατρεχάμενοί του, που βγάλατε γλώσσα και ξεφτελίζετε (ανώνυμα πάντα) δύο γυναίκες που είχαν τη δύναμη να διαμαρτυρηθούν, έχετε το σθένος να δώσετε στην δημοσιότητα τα δικά σας περουσιακά στοιχεία; Άντε να δω τα δικά σας πνευμόνια!
      Αλλά έτσι είναι. Όποιος έχει την ΜΥΓΑ, μυγιάζεται!

      Διαγραφή
    4. αυτή η γυναικούλα όπως τολμάς να την αποκαλείς μπορεί να έχει περισσότερα αλλά υπάρχουν άνθρωποι που όπως ο ίδιος ο βολευτης είπε, δεν έχουν χρήματα ούτε ψωμί να αγοράσουν....αλλά ο κύριος που τολμά να απαντήσει κιόλας, τρίβει τα χεράκια του κάθε μηνά που εισπράττει τα χιλιάρικα...και έχει τα μούτρα να κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    5. ο Σταθης ητανε παντοτε διπλα σε εσενα και την οικογενεια σου οχι σε ολον τον κοσμο εσενα μαλλον θα σε εβαλε στο δημοσιο και την αδερφη σου και την μιση σου οικογενεια οποτε.για αυτον τον λογο λες οτι ηταν ο σταθης διπλα σου οχι γιατι εκανε κατι καλο ή προσφερε κατι σε αυτην την κοινωνια.

      Διαγραφή
  22. @Ανώνυμος κλπ
    Ανώνυμε που γράφεις με τα κεφαλαία: πάνε να σε δει κανένας ψυχίατρος, θα αισθανθείς καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΛΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ημουν αυτοπτης μαρτυρας ρεπορτερ κανενα γιουχαισμα δεν υπηρξε,αγκαλιες και θερμες χειραψιες μονο και πολλα γελια,απο τον βουλευτη και τους διπλανους του

      Διαγραφή
  24. o καθένας έχει την άποψη του. αν ήταν άλλος στη θέση του όχι μόνο θα ψήφιζε το μνημόνιο αλλά και θα ρουφιάνευε ποιούς θα διώξει κι όλας.
    μπρρρ σπιούνοσπίουνοιοιοιοιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πειτε μας κιολας οτι ο Σταθης πειναει να τον ελεησουμε απο το υστερημα μας.ενας θρασυς ειναι που τον υποστηριζουν καποιοι σαν και εσενα 03:47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eχεις απολυτο δικιο 08.42. Να βγαλουμε δίσκο στην εκκλησια να τον βοηθησουμε.Ακομα καλυτερα να ανοιξουμε λογαριασμο και να ξεκινησουμε εκστρατεια μεσω των ΜΜΕ.
    Αλλα ολοι αυτοι οι παρατρεχαμενοι του που γραφουν απαντησεις σε ολους ασ γραψουν και αυτα που απολαμβανουν χαρη σαυτον.Εξου και το ηταν ειναι και θα ειναι δικος τους ανθρωπος.ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ.
    ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, εσύ έχεις γίνει τελείως γραφικός! Μόνο εσύ γράφεις υπέρ του Στάθη. Με άλλο όνομα βέβαια κάθε φορά. Μόνο που κάνεις μπαμ γμτ μου! Μου θυμίζεις αυτό που λέει ο λαός μας. "Θέλει η π.....α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει."
      Για πόσο ακόμα θα χαίρεσαι είναι το θέμα. (Για πολύ λίγο πίστεψέ με.)
      Άκου παλικάρι!! Γελάσαμε πάλι!!

      Υ.Γ. Άνοιξε και ένα λεξικό γμτ μου! Μπάλα με δύο λλ???

      Διαγραφή
    2. τα παλικαρια εχουν αλλες προδιαγραφες,σηκωνουν το αναστημα τους μπροστα στην αδικια,την απαξιωση του τοπου τους,αγωνιζονται με οποιδηποτε κοστος και δεν βολευονται στην καρεκλιτσα τους και τον πολυποθητο μισθο τους εχουν αξιες και ιδανικα και κυριως αγαπη για τους ξεχασμενους συμπολιτες τους αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπους που χλευαζουν την εντιμοτητα το ηθος και την αξιοπρεπεια αγνωστες εννοιες για αυτους,Ο ΚΥΡΙΟΣ στην λαικη εχει ολες τισ προδιαγραφες και ειναι ΠΑΛΙΚΑΡΙ,οσο για τις κυριες μακαρι και αλλες ετσι να ξεφτιλιζαν τις οικογενειες τους.

      Διαγραφή
    3. εσυ ρε της λαικης ποιον ειπες κυρατσα?μαλλον εννοεις την γυναικουλα σου!αλλα επωνυμα δεν τα λεει κανενας οπως αυτες οι γυναικες ολοι κρυβεστε πισω απο τα πληκτρολογια!οσο για το ποιος θα κρυφτει αυτο θα το δουμε!!!μην δωσει ο θεος και ανακαλυψω ποιο κοματοσκυλο εισαι μονο αυτο σου λεω!

      Διαγραφή
    4. ΠΡΩΤΟΝ , Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ? Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ , "ΚΥΡΑΤΣΕΣ", "ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ", "ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ", "ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑ" ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ "ΧΑΧΑΧΑ"? ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΩΣ ΤΙ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ? ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!! ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ (ΤΟ ΜΠΑΛΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ "Λ" ΚΥΡΙΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ) ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ? ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΛΑΧΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΘΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, "ΚΥΡΑΤΣΑ" ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ! ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΛΑΙΚΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ "ΚΥΡΑΤΣΩΝ". ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ. ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΤΑ. Ν.

      Διαγραφή
    5. εδω σ αυτην την μικρη πολη γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας,η ποιοτητα του κυριου και των κυριων εινα γνωστη, ας μην αποδεικνυουμε τα αυτονοητα

      Διαγραφή
  28. ο Σταθης ειναι το προβλημα? Οι υπολοιποι που γλειφουν κατουρημενες ποδιες για να ειναι υποψηφιοι ειναι καλυτεροι?Και δεν αναφερομαι στον Βοσδου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βοσδου μια απο τα ιδια μην σας πω και χειροτερα.εχουν ομως μια μικρη διαφορα,ο ενας στηριζεται απο τους ποντιους και ο αλλος απο τους βλαχους, που ειναι ενωμενοι τοσο πολυ, κατι σαν τους ιεχωβαδες, ποντιοι χασατε.

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά τον Κύριο Βόσδου θα ήθελα να σας επισημάνω πως στην Κέρκυρα όπου διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Ιονίων Νήσων «πίνουν νερό στο όνομά του». Κατά συνέπεια θα ήταν προτιμότερο να μην εκτίθεστε κάνοντας κριτική χωρίς να γνωρίζετε πράγματα και καταστάσεις. Θα έπρεπε να αισθάνεστε ιδιαίτερα τυχεροί που έχετε την ευκαιρία να εκλέξετε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τα συμφέροντα της πόλης σας σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.

      Διαγραφή
    3. Ας μν μιλαμε εκ του ασφαλους...βαρεθηκαμε τους πολιτικους συμβουλους και κουμπαρους...

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΩ,ΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    5. Pws den ekane to prwto kai kuriotero gemise tis tzepes tou kai ergapse tin florina sta arx@@@ tou. kai exi to 8rasws to kwlop@@@do na gelaei
      sths epomenes ekloges den preph kaneis na paei na pshfhsh autos hr8e eki giana stish tis paghdes tou

      Διαγραφή
  29. αμόρφωτε το μπάλα γράφεται με ενα λ κ το τι σας γινετε - γραφετεαι τι σας γινετ α ι με αι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΄΄Κοιμάσαι Στάθη ΄΄...πόσο δίκιο είχε η Κυρία..!!...στην εσχατιά της Ελλάδος οι πιο ακατάλληλοι άνθρωποί..και γύρω του επίδοξοι σωτήρες και από άλλα κόμματα να γελούν από την δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου...αν διαβάσουν λίγο Ιστορία θα μάθουν ότι όταν η εξαθλίωση έρθει τα πρώτα θύματα είναι οι βολεμένοι του συστήματος, και αυτοί που πρόδωσαν ένα τόσο περήφανο Λαό..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οτι κοιμαται ειναι σιγουρο.Απορω γιατι ενοχληθηκε.Και βλεποντας το βιντεο γελουσα καθως τον εβλεπα να εχει ενωμενα τα χερια του και να τα παιζει καθως απαντουσε και ο Ηλιαδης τον τραβουσε.Ειναι για γελια.
    Τελος παντων οι γυναικες ειχαν απολυτο δικιο και ειπαν λιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΑΝΑΞΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ,ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΙΑ [ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ], ΕΛΕΕΙΝΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2.30 ΡΜ. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΙΚΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΩΜΟΣ,ΑΟΣΜΟΣ,ΑΓΕΥΣΤΟΣ, ΑΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαλτε τους στην ακρη ολους ανεξαιρετως που ειχαν καποιο αξιωμα μεχρι σημερα, ειναι ενα τεραστιο τιποτα,ξεφτιλισαν την αξιοπρεπεια μας οδηγωντας μας στα πολιτικα τους γραφεια ,για το αυτονοητο μια θεση εργασιας, που ειναι δικαιωμα ολων των ανθρωπων,εκτοξευσαν την ανεργια στα υψη, επισκευφτηκα την θρακη και βλεποντας τα εργα που εχουν γινει αν τα βλεπατε δεν θα τολμουσαν να βγουν απο τα σπιτια τους,εδω τιποτα,και αυτα που ειχαμε, τα μεταλεια, και αυτα κλειστα και ολοι μουγκα , χειραψιες και φιλια ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

      Διαγραφή
    2. μηπως μαζι με τον Σταθικα κοιμομαστε ολοι μαζι,οτι και να μας κανουν σιωπη,δεν διαμαρτυρομαστε για τιποτα ,μηπως σε αυτην την πολη ειστε πολλοι οι βολεμενοι του Λιανη και του Σταθικα και ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει.Δυο λογια ειπαν οι κυριες και εγινε τετοιο ζητημα, τι φοβαστε και δεν διαμαρτυρεστε και δεν τους γιουχαρετε.

      Διαγραφή
  34. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ??? ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ... ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ... ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ,ΖΩ ΜΕ 500Ε ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ,ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σωστα το είπε κι ο λαζοπουλος...τους βουλιαζουμε κι αλλαζουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.