Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του Φιλώτα

Άνετη νίκη σημείωσε η ομάδα του Φιλώτα ΜΠΣ, στον αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αμυνταίου για την 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ενάντια στον ΠΑΣ Αίαντα Κοζάνης, με σκορ 22-13.
Το παιχνίδι ήταν πολύ νευρικό και για τις 2 ομάδες, ιδιαίτερα όμως (και αναίτια) για την ομάδα του Φιλώτα που έκανε πολλά λάθη κι ενώ έβγαζε γρήγορες φάσεις δεν τις μετουσίωνε σε γκολ.
Τα δεκάλεπτα ήταν 3-4, 6-6, 9-6 ημίχρονο, 12-9, 17-12, 22-13 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν οι Σουμτάκη (2/2 πέναλτυ) και Φυλάκη (6 γκολ) ενώ από τον Αίαντα ήταν η Ιακωβίδου (6 γκολ) και Τσαμπούρη (3/6 πέναλτυ).
Συνθέσεις των ομάδων:
Φιλώτας: (Λιότσκα Θεανώ) Τσουτσουλάκη Τάνια 3, Γκάτσιου Άννα 2, Κλάζογλου Ειρήνη 2, Ταπακαράκη Δέσποινα, Πιχτράκη Γεωργία 2, Σουμτάκη Ιωάννα, Φυλάκη Φιλιππία 6, Κούπα Ιωάννα 1, Παραστατιδου Σουμέλα, Στρατάκη Ειρήνη 3, Τολούδη Ελευθερία 3, Βογιατζή Μαρία, Κέρλοβα Άννα.
Αίαντας: (Μιχαηλίδης Σ.) Παπαδοπούλου Φωτεινή, Τσαμπούρη Μαρίνα, Μανακίτσα Νικολέτα 3, Κουτσουγιώτα Χριστίνα 1, Γκουντίου Ελένη 3, Γρίβα Χριστίνα-θεοδώρα, Ιακωβίδου Ηλιάνα 6, Πέτση Κυριακή, Πλιάκα Ευαγγελία, Τσιάμη Δέσποινα, Τσιάμη Δήμητρα, , Σαββούδη Δέσποινα.
Οι διαιτητές του αγώνα Γκούντας Κων/νος και Πήτας Δημήτρης, από την Κοζάνη, σφύριζαν πάρα πολύ συχνά και δεν τιμωρούσαν το παθητικό παίξιμο, καταστρέφοντας έτσι το ρυθμό του αγώνα και εκνευρίζοντας την κερκίδα και ως εκ τούτων κρίνονται μέτριοι.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα της Κοζάνης για την νεανική και υποσχόμενη ομάδα που παρέταξε.

Ήττα για τις νεάνιδες
Η ομάδα νεανίδων του Φιλώτα ΜΠΣ έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Σ. Εθνικού Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης, οπού και ηττήθηκε με σκορ 28-22.
Τα δεκάλεπτα ήταν 4-4, 10-7, 12-11 ημίχρονο, 17-15, 25-17, 28-22 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν οι Σουμτάκη και Στρατάκη (με 8 γκολ) ενώ από τον Εθνικο ήταν η Καραγιαννίδου (18 γκολ).
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν ο τραυματισμός στο κεφάλι, της αθλήτριάς Κούπα Ιωάννας, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο οπού και θα παραμείνει προληπτικά για ένα 24ωρο.
Να αναφερθεί εδώ η απαράδεκτη στάση της γραμματείας του αγώνα (Ζαρκοδήμου), η οποία χάζευε, σημείωνε τα γκολ σε άλλη ομάδα απ’ αυτή που τα έβαζε, μίλαγε στο κινητό και δεν έδινε τάιμ άουτ κλπ. Με αυτή την στάση και συμπεριφορά προσβάλει όλους τους παράγοντες του αγώνα αλλά ιδίως δείχνει ότι δεν σέβεται τον ιδρώτα των παικτών.
Πολύ καλή η διαιτησία των Κατσάνου, Τριανταφύλλου αλλά δεν βοηθήθηκαν από την γραμματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.