Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Στις 10 σήμερα το πρωί θα συνεδριάσει στην Κοζάνη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας με 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Από αυτά, τα 7 αφορούν στην Π.Ε. Φλώρινας και συγκεκριμένα:
1. Έγκριση του αρ. 14/14-12-2011 πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου –μισθωτή «για μίσθωση τριών Πολυεργατών, με Λεπίδα και Αλατιέρα ισχύος από 250 HP και άνω τετράτονη για τον αποχιονισμό και την αντιμετώπιση παγετού του Ε.Ο.Δ. της Π.Ε. Φλώρινας
2. Έγκριση δίμηνης παράτασης της σύμβασης Προμήθειας πετρελαίου Θέρμανσης-Πετρελαίου Κίνησης και Βενζίνη Αμόλυβδη, της σύμβασης προμήθειας Λιπαντικών και της σύμβασης για τον γενικό καθαρισμό όλων των χώρων των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας
3. Έγκριση Δαπάνης Π.Δ.Μ – Π.Ε Φλώρινας
4. Έγκριση Δαπάνης Π.Δ.Μ – Π.Ε Φλώρινας
5. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής των μηχανημάτων και των επιβατικών αυτοκινήτων κίνησης της Π.Ε. Φλώρινας 2012.
6. Συγκρότηση επιτροπής γνωμοδότησης προμήθειας ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής των μηχανημάτων και των επιβατικών αυτοκινήτων κίνησης της Π.Ε. Φλώρινας 2012.
7. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και καταγραφή ωρών εργασίας των μηχανημάτων αποχιονισμού, που μισθώθηκαν από τη Π.Ε. Φλώρινας κατά τη χειμερινή περίοδο 2011-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.