Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή της γέφυρας Αρμενοχωρίου

Υπογράφηκε χθες, από το δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο και τον ανάδοχο του έργου Γιώργο Μαρκογιαννάκη, η σύμβαση για το έργο «Μεταλλική Γέφυρα Αρμενοχωρίου».
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 190.475,20 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την αποξήλωση της ήδη υπάρχουσας μεταλλικής γέφυρας και την κατασκευή νέας, συνολικού μήκους 43 μέτρων και καθαρού πλάτους 4 μέτρων.
Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι 80 μέρες, αρχής γενομένης από χθες.

4 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΑΡΑΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΑΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ?ΟΡΙΣΤΕ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΑΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 6:28... μάλλον ζεις στο δικό σου παράλογο κόσμο και γι΄αυτό έχεις το ακαταλόγιστο. Κατηγορείς εμάς ότι δε σεβόμαστε τους κατοίκους; Είσαι σοβαρός; Ή μήπως είσαι κατευθυνόμενος και εμπαθής; Α, και μη ψάχνεις πολύ μακριά για λασπολόγους... κοίτα απλά στον καθρέφτη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια γέφυρα που ΘΑ ξεκινήσει και ΘΑ ολοκληρωθεί. Αυτό ΘΑ είναι το έργο του κυρίου δημάρχου μας μέσα σε ένα χρόνο και κάποιοι θέλουν και πανηγυρικό τόνο. Όπως το παπαγαλάκι του Βοσκόπουλου που μάλλον του έλειψαν οι φιέστες και τα πανηγύρια και ψάχνει αφορμή, ακόμα και σε μια γέφυρα.
    Υ.Γ. συγνώμη που ξέχασα ένα ακόμα μεγάλο έργο: τη μείωση της τιμής του νερού. Εσύ καλό παπαγαλάκι, μήπως θυμάσαι κανένα άλλο, γιατί εμένα μου διαφεύγουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΓΑ Ή ΕΡΓΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΌΤΑΝ ΟΜΩς ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΠΕΣΕΤΕ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.