Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ένας χρόνος «Νέα Φλώρινα»

Ήταν 17 Νοεμβρίου του 2010 όταν αυτό το blog, μπήκε στη ζωή μας και στη ζωή σας, ξεκινώντας το - μακρύ όπως αποδεικνύεται - ταξίδι του στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης.
Πρώτιστο μέλημα και στόχος ήταν – και είναι - η ανάδειξη της αγαπημένης μας Φλώρινας. Η παρουσίαση όλων των ειδήσεων, των γεγονότων και των ανθρώπων που αφορούν τον τόπο και τους κατοίκους του.
Σήμερα, 365 ημέρες μετά, νοιώθουμε πια πως έχουμε γίνει όλοι μια μεγάλη παρέα ανήσυχων πολιτών, που ενδιαφέρονται για αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και αντιδρούν με το δικό τους τρόπο.
Μέσα σε αυτό το χρόνο, χάρη σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας, πετύχαμε πολλά για επαρχιακό blog:

2.824 αναρτήσεις
789.000 επισκέψεις
7.013 σχόλια


Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου και για πολλά ακόμη χρόνια. Γιατί η αγάπη μας για τη Φλώρινα είναι ατέλειωτη!

16 σχόλια:

  1. Μπράβο σου Ποντικέ ένας χρόνος γεμάτος ενημέρωση αλλά και δυνατότητα έκφρασης, σου εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο, προσθέτοντας κάθε χρόνο άλλη μια χρονιά επιβεβαίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Διαχειριστική Ομάδα του FlorinaPost σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης όλων των πολιτών της Φλώρινας. Καλή δύναμη παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά - να συνεχίσετε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη συνεχεια αλλα....:

    με εναν μεσο ορο 7,7 ανακοινωσεις την ημερα για εναν νομο με 50.000 κατοικους και 3 δημους θα ελεγα οτι ''κατι φταιει'' και δεν ειναι τοσο δυνατη η φωνη σου.
    επειδη ειμαι πολυ συχνος επισκεπτης καθε μερα,βλεπω τον κοσμο το τελευταιο 3-4 μηνο να αγνοει συστηματικα τις δημοσιευσεις και να μην σχολιαζει.
    πιθανως-κατα την γνωμη μου- οτι καποιες φορες δεν ''ανεβηκαν'' καποια σχολια τα οποια δεν ηταν υβριστικα αλλα ισως ελεγαν καποιες αληθειες, αληθειες που καποιους ενοχλησαν (ξερω και σου λεω)προτιμησες να μην την ανεβασεις. οποτε καλο θα ειναι να αλλαξει λιγο το σκεπτικο σου (βλ. τρομακτικο) και να μην αναλωνεσαι στο τι εκανε η ντορη με τον βοσκοπουλο επι ενα μηνα.
    να ψαξεις να βρεις και στους 3 δημους τα κακως κειμενα και να τα ανεβασεις. και τοτε θα δεις αν ενδιαφερθει ο κοσμος να απαντα τι εστι επισκεψιμοτητα!!!

    και παλι καλη συνεχεια.

    Υ.Γ το παρακατω κειμενο σου :''Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.''

    για τετοια ειδους σχολια τα οποια δεν απειλουν σε βαθμο κακουργηματος-πολυ σοβαρα αδικηματα δηλαδη, αν καταφερεις και βρεις τον τροπο ποιος τα στελνει και απο που τοτε εχεις ανακαλυψει τον τροπο αρσης απορρητου του ιντερνετ παγκοσμιως!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές...
    ειδικά τον τελευταίο αναγνώστη που δείχνει να διακατέχεται από εμπάθεια και είναι αρκετά ειρωνικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MHN ΠΤΟΗΣΕ ΠΟΝΤΙΚΕ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποντικέ, μη μετράς τα κεριά στην τούρτα σου, απλώς δες πόσο φως έριξαν στην ενημέρωση…
    Σου ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, λευτεριά και πρόοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις.
    Παντού και πάντα υπάρχουν οι εγκάθετοι και οι είρωνες και εγω από αυτούς είμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γίνε Μπροστάρης, σε θέλω πιό μπροστά απο την εποχή μας. Κάνε τη διαφορά. Εως τώρα είσαι αρκετά καλός. Έχεις τη δύναμη γιαυτό και κάντο. Μην συμβιβάζεσαι. Κάνε και πάλι τη διαφορά, μακρυά απο συμφέροντα και δίπλα στον αναγνώστη που θέλει ενημέρωση αληθινή, μακρυά απο φανατισμούς εθνικιστικούς και θρησκευτικούς. ΄Συνέχισε να δίνεις το βήμα σε όλους. Μπράβο σου. Κανείς δεν είναι τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια ΠΟΝΤΙΚΕ,
    εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο την αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση που μας παρέχεις μέχρι τώρα, μακρυά από σκοπιμότητες και συμφέροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΝΤΙΚΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ bLOG ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΧΜΗΡΟΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΌ ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010 . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ BLOG SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xρονια πολλα. Να αναζητεις ομως και να αναδεικνυεις προβληματα των δημων μας. Τοτε θα δεις συμμετοχη ανθρωπων που ψαχνουν εναγωνιως βημα για να εκφρασθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή συνέχεια στην αποστολή της ενημέρωσης και της αφύπνισης που αναλάβατε με το blog σας αλλα επίσης και στα άλλα σχετικά blogs της Φλώρινας.

    (Σχετικά με τις αναρτήσεις, για τον 17/11 12:53, απο τεχνικής άποψης είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο για τον ίδιο τον blogger αλλα όχι αδύνατο για τις σχετικές διωκτικές αρχές να προσδιορίσουν την διεύθυνση
    αποστολής (τον Η/Υ δηλαδη) μιας ανάρτησης.
    Βέβαια για να γίνει αυτό προϋποθέτει την ανάλογη
    άδεια ελέγχου των αρχείων καταγραφής κινήσεων του Η/Υ που λειτουργεί ως εξυπηρετητής (server) του blog. Οπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα απο το να βρεθεί ποιος είπε αυτό ή το αλλο για τον τάδε ή τον δείνα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.