“Βαλκανική κουζίνα: Γεύσεις και συνταγές της Φλώρινας” είναι το νέο βιβλίο Ιωάννας Πιτόσκα από τις εκδόσεις Προπομπός. Το βιβλίο, το οποίο προλογίζει ο Στέφανος Μάνος ενώ το κρασί προτείνει ο Γιάννης Μπουτάρης, περιλαμβάνει 335 παραδοσιακές συνταγές όλων των ειδών της περιοχής.
Με τη μικτή χορωδία (στραπατσάδα με πιπεριές και αυγά), το βιτωλιάνικο μάκαλο (ρευστό σκορδάτο ορεκτικό), το πιλιφίκ (πρόχειρο σουφλέ με πράσο), το χοιρινό σε βάζο και το γλυκό του κουταλιού καρπούζι με λεμόνι, η κα Πιτόσκα μας ταξιδεύει στις αυθεντικές γεύσεις της Φλώρινας με χρώμα έντονα Βαλκανικό.
www.kozani.tv
Με τη μικτή χορωδία (στραπατσάδα με πιπεριές και αυγά), το βιτωλιάνικο μάκαλο (ρευστό σκορδάτο ορεκτικό), το πιλιφίκ (πρόχειρο σουφλέ με πράσο), το χοιρινό σε βάζο και το γλυκό του κουταλιού καρπούζι με λεμόνι, η κα Πιτόσκα μας ταξιδεύει στις αυθεντικές γεύσεις της Φλώρινας με χρώμα έντονα Βαλκανικό.
www.kozani.tv
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.