Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος παρουσίασε το συνδυασμό του «Αναπτυξιακή Πορεία» (video)

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Μίμης» στην Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η παρουσίαση του συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία» του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.
Η παρουσία του κόσμου ήταν δυναμική και μαζική, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο πολιτικής συγκέντρωσης των τελευταίων χρόνων στη Φλώρινα. Και αυτό αποτελεί μήνυμα νίκης για τις εκλογές τις 18ης Μαΐου.
Τη σημαντική αυτή εκδήλωση-παρουσίαση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ηλιάδης Δημήτρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ευαγγέλου Χρήστος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Βόσδου Σωτήρης, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Στεργίου Νίκος, ο τέως Βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μποντζίδης Χαράλαμπος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Μακεδονίας κ.κ. Κωνσταντίνου Γιάννης, Λιασόπουλος Γιώργος, Μίσκας Γιάννης, Μπάρα-Κωνσταντάκου Υβόννη, Ναλπαντίδου Βιβή. Πριν την ομιλία του κ. Βοσκόπουλου, αναγνώστηκε επιστολή του πολιτευτή και μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΗ ΑΝ κ. Κουλίδη Γιώργου, με την οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην υποψηφιότητα του κ. Βοσκόπουλου.





Η ομιλία
Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος είπε:
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη σημερινή σας παρουσία στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του συνδυασμού μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον συνδυασμό μας.
Αυτήν την εμπιστοσύνη να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται ποτέ να την προδώσουμε. Είναι όρκος τιμής για μένα και τους άξιους υποψήφιους του συνδυασμού μας.
Είμαστε εδώ όλοι μαζί, να διατρανώσουμε για άλλη μια φορά πως μαζί θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπρος.
Μαζί θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, με πίστη και αποφασιστικότητα, κόντρα στη στείρα αντιπαράθεση.

Συνδημότισσες – συνδημότες,
Με μόνη κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για τον τόπο, οι συνεργάτες µου κι εγώ, είμαστε παρόντες σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Και πιστεύουμε ότι, με τη βοήθεια και τη στήριξή σας, θα την κερδίσουμε. Μπορεί και πρέπει ν’ ανοίξουμε οριστικά το δρόμο προς το μέλλον.
Έχουμε έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό και πολυφωνικό. Ξεκινάμε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σεβασμό στην πολιτική αυτονομία του καθένα και της καθεμιάς. Μας συνδέει όμως η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μας.
Αυτό μάθαμε να κάνουμε ως άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, αυτό κάνουμε τώρα, αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον.
Ποτέ δε βάλαμε ταμπέλες.
Ποτέ δε φορέσαμε φερετζέ, για να παριστάνουμε κάποιους άλλους. Είμαστε πάντα οι ίδιοι.
Ποτέ δεν υποκύψαμε στις όποιες κομματικές διαθέσεις.
Στην κρίσιμη επιλογή ανάμεσα στα συμφέροντα του τόπου μας και στις αποφάσεις της κυβέρνησης, ταχθήκαμε πάντα με τους συμπολίτες μας και υποστηρίξαμε σταθερά τα συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μας.
Αυτοί που με τις αποφάσεις τους ρήμαξαν τον τόπο μας και οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση, παίζουν σήμερα τον ρόλο του σωτήρα.
Αυτοί είναι υπεύθυνοι
- για τη μείωση των τμημάτων που λειτουργούσαν στο πανεπιστήμιό μας και το ΑΤΕΙ και βέβαια και τον αριθμό των φοιτητών, πλήγμα για την τοπική μας οικονομία.
-για το κλείσιμο της Τράπεζας Ελλάδος, δημιουργώντας προβλήματα στις συναλλαγές.
- για το κλείσιμο στρατοπέδων και μείωσης του αριθμού του στρατού, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.
- για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου χωρίς να σκεφτούν ότι ο μισός χρόνος είναι χειμώνας και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
- για το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δημιουργώντας στρατιές ανέργων.
- Για τη μείωση των μισθών.
- Για τη μείωση των συντάξεων.

Σ’ όλα αυτά, συνδημότισσες και συνδημότες, οι θέσεις μας, ως Δημοτική Αρχή αλλά και ως πρόσωπα, ήταν ξεκάθαρες και αμετακίνητες.

Φίλες και φίλοι,

Στη διάρκεια της θητείας μας προσπαθήσαμε πολύ για το καλύτερο και πήγαμε καλά μέσα σ’ αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργεί και κοινωνικές εκρήξεις.
Το σύνολο σχεδόν των αποφάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου ήταν ομόφωνες. Κι αυτό καταδεικνύει τη δημοκρατική λειτουργία μας και φυσικά την απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης, γιατί δεν υπήρχε αντικείμενο αντίδρασης.
-Ως Δήμος αντιμετωπίσαμε το μεγάλο ζήτημα της προσαρμογής των Καποδιστριακών Δήμων στον Καλλικράτη, σ’ ένα Δήμο με έλλειψη υποδομών. Προσπαθήσαμε πολύ και η προσαρμογή έγινε σχετικά γρήγορα και σήμερα λειτουργούμε απρόσκοπτα, εξυπηρετώντας τον πολίτη χωρίς ταλαιπωρίες.

Με σχέδιο, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και πολλή δουλειά κάναμε έργα που πολύ τα θεωρούσαν ακατόρθωτα.
Ο οικονομικός μας απολογισμός είναι ένα πολυσέλιδο κείμενο στους τομείς της αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής, στις αστικές παρεμβάσεις και σε δράσεις που δείχνουν την έγνοιά μας για τον πολίτη, τους νέους, την ανεργία.
Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ σε ορισμένα από αυτά, για να δούμε ενδεικτικά τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, αυτά τα 3,5 χρόνια που μας εμπιστευτήκατε για τη δημοτική αρχή.
-Μόνο από τα προγράμματα που εφαρμόσαμε για την ανεργία απασχολήσαμε πάνω από 750 άτομα με δίμηνες, πεντάμηνες, οχτάμηνες και είκοσι επτάμηνες συμβάσεις.
-Εφαρμόσαμε προγράμματα διανομής τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας.
-Μειώσαμε την τιμή του νερού στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. πάνω από 40%, ενέργεια που συνέβαλε ουσιαστικά στη μείωση των δαπανών των νοικοκυριών, η οποία υπήρξε και προεκλογική μας δέσμευση το 2010.
Διατηρώντας ταυτόχρονα την ίδια τιμή στις Τοπικές μας Κοινότητες. Είμαστε υπερήφανοι που το πετύχαμε αυτό για τους συμπολίτες μας.
- Για να ανακουφίσουμε ακόμα περισσότερο τους συμπολίτες μας και να συμβάλουμε ουσιαστικά στη μείωση των δαπανών των οικογενειών τους, ζητήσαμε επιτακτικά από τους αρμόδιους Υπουργούς, την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά του Δήμου μας και την πληρωμή τους από τον τοπικό πόρο, μετακυλώντας τον στη ΔΕΗ.
Πολλοί, κατέχοντας αξιώματα, τότε μας ειρωνεύτηκαν.
Την πρόταση όμως αυτή έλαβε σοβαρά το Υπουργείο Ενέργειας, αφού ήταν το ερέθισμα για την εφαρμογή του κοινωνικού τιμολογίου σε όλη τη χώρα.
-Αντικαταστήσαμε αγωγούς αμιαντοτσιμέντου μήκους 10,6 χιλιομέτρων, προστατεύοντας την υγεία των συμπολιτών μας.
-Κατασκευάσαμε το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Μελίτης προϋπολογισμού 3.167.647 ευρώ.
-Κατασκευάσαμε τη γέφυρα του Αρμενοχωρίου, έργο προϋπολογισμού 340.223 ευρώ, στην αρχή ακόμα της θητείας μας. Πρόκειται για ένα έργο που ταλαιπωρούσε για αρκετά χρόνια τους συμπολίτες μας και αποτελούσε δίκαιο αίτημά τους.
-Προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς στην ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα
από το ύψος του Πεταλωτηρίου μέχρι το 2ο Δημοτικό Σχολείο και από τον Αριστοτέλη μέχρι την πλατεία Δικαστηρίων συνολικού μήκους 1500 μέτρων και προϋπολογισμού 2.057.819 ευρώ, βελτιώνοντας έτσι την αισθητική του χώρου.
Υλοποιήσαμε μελέτες για την ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα από τα δικαστήρια μέχρι τον ζωολογικό κήπο. Με το έργο αυτό δημιουργούμε μια ενιαία ενότητα χώρου αναψυχής, μοναδικού σε ομορφιά στην καθημερινότητα του πολίτη, ο οποίος θα αποτελεί και πόλο έλξης για τους επισκέπτες μας.
-Αναπλάθεται ο χώρος πρασίνου και της παιδικής χαράς μπροστά από το χώρο του αρχαιολογικού μουσείου.
-Προχωρήσαμε στην ανάπλαση της οδού Μοναστηρίου, και σε λίγο καιρό οι συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν τον περίπατό τους με ασφάλεια.
-Βελτιώνουμε την καθαριότητα της πόλης με την τοποθέτηση 7 κάδων συμπίεσης απορριμμάτων, ώστε με την τοποθέτηση και άλλων σε διάφορα σημεία της πόλης, να αλλάξουμε την όψη της και να μειώσουμε σημαντικά το κόστος καθαριότητας της πόλης. Οι κάδοι αυτοί συμπίεσης απορριμμάτων τέθηκαν σε λειτουργία τις προηγούμενες ημέρες.
Ταυτόχρονα βελτιώνουμε και την καθαριότητα στις Τοπικές Κοινότητες, με την αύξηση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων.
Να επισημάνω ότι είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα, του οποίου εγκρίθηκε η μελέτη για την τοποθέτηση κάδων συμπίεσης απορριμμάτων.
-Σύντομα τοποθετούνται και 80 ποδήλατα σε οκτώ σημεία της πόλης της Φλώρινας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, που δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
-Αποκαθίσταται το παλαιό γυμνάσιο της Βεύης και διαμορφώνεται ο χώρος του για τη στέγαση του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, προϋπολογισμού 1.314.106 ευρώ.
-Καλύψαμε ανάγκες ασφαλτόστρωσης στη Φλώρινα και τις Τοπικές μας Κοινότητες ύψους 1.000.000 ευρώ.
-Μέσω του διασυνοριακού προγράμματος INTERREQ και των επιτυχών προτάσεων που υποβάλαμε, προχωρούμε στην αναβάθμιση του χώρου του πρώην Ζωολογικού κήπου σε επισκέψιμο χώρο για τους μικρούς μαθητές αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 420.000 ευρώ.
-Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς οι προσπάθειές μας για την κατασκευή του έργου της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Για τους «άπιστους Θωμάδες», αν ξεκίνησε ή όχι το έργο, έχω να σας πω πως ήδη η ανάδοχος εταιρία έστειλε τοπογραφικό συνεργείο το οποίο αποτύπωσε την όδευση, στα σημεία δηλαδή που θα τοποθετηθούν οι αγωγοί μεταφοράς ζεστού νερού για την τηλεθέρμανση.

Και τα εγκαίνια του πολύ σημαντικού αυτού έργου θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 7-5-2014 στις 11 το πρωί, πίσω από τον βιολογικό της Φλώρινας και είστε όλοι προσκεκλημένοι.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό, προϋπολογισμού περίπου 85.000.000 ευρώ.
Ένα έργο το οποίο θα συμβάλλει στη μείωση κόστους θέρμανσης για τους συμπολίτες μας σε ποσοστό που σύμφωνα με τις μελέτες θα ξεπεράσει το 60 %.
Για τους ανησυχούντες για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης τους διαβεβαιώνω ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι απολύτως διασφαλισμένη, καθώς και η ιδία συμμετοχή και πως στο τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Το χειμώνα του 2016, φίλες και φίλοι, η θέρμανσή μας θα είναι από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ας αφήσουμε επομένως τις γκρίνιες και ας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς για το ότι, στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, πετύχαμε αυτό που άλλοι ακόμα θα ονειρεύονται.

-Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς για την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ώστε και αυτή σύντομα να είναι χειροπιαστή πραγματικότητα.
Για τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, θα δείτε στο πρόγραμμά μας ότι προχωράμε στην εκπόνηση μελετών τηλεθερμάνσεων με εναλλακτικές μορφές ενέργειας, όπως με βιομάζα αλλά και με χρήση του φυσικού αερίου.
- Σε συνεργασία με το Υπουργείο προχωρούμε στην άρδευση του κάμπου Περάσματος, από τα φράγματα Τριανταφυλλιάς και Κολχικής, έκταση 55.000 στρεμμάτων
- Προχωρούμε στη δημιουργία κτηνοτροφικών ζωνών για τη διευκόλυνση των κτηνοτρόφων της περιοχής μας.

Συνδημότισσες – συνδημότες,
Το αύριο του Δήμου μας χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία, νέες ιδέες, θάρρος, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα σωστό σχεδιασμό.
Ό,τι ακριβώς διαθέτει σήμερα ο συνδυασμός μας.
Ένας συνδυασμός που θα τιμήσει τους συμπολίτες μας, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα και τις ελπίδες μας.
Γιατί σ’ εμάς τα κόμματα δεν καθορίζουν τις επιλογές μας.
Γιατί για μας ένα κόμμα υπάρχει: ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Δήμου Φλώρινας. Μας ενώνει ο τόπος μας, οι πολίτες και η διάθεση για επίλυση των προβλημάτων.
- Για το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», το μεγάλο στοίχημα είναι να προσφέρουμε συνθήκες κοινωνικής συνοχής, οικονομικής ανάπτυξης, καινοτομίας, πολιτιστικής συνεργασίας και ποιότητας ζωής.
Ο στρατηγικός μας στόχος είναι με τις διαφορετικότητές μας αλλά και τα κοινά μας προβλήματα, με τη συναντίληψη για τη λύση τους, να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας.
Ακλόνητη πεποίθησή μας είναι ότι με τη δική σας βούληση και το νέο μας πρόγραμμα θα γίνει πράξη.
Γιατί εμείς δε λέμε λόγια.
Γιατί εμείς αποδείξαμε πως μπορούμε να σας κοιτάμε ίσια στα μάτια, με εμπιστοσύνη και σιγουριά. Γιατί εμείς σεβόμαστε τον ιδρώτα και τον κόπο του πολίτη. Γιατί εμείς προσπαθούμε για όλους εσάς.

Απόψε, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης των εκλογών της 18ης Μαΐου.
Τα στελέχη του συνδυασμού μας είναι άξια στελέχη με πολύτιμη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, μπολιασμένοι με νέο αίμα, νέους και νέες που έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά και προσφορά. Είναι στελέχη από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σπουδαία αυτοδιοικητική, κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή.
Κι αυτό το μίγμα αποτελεί την εγγύηση, όχι μόνο για μια νικηφόρα πορεία αλλά και για αποτελεσματικότητα την επόμενη μέρα των εκλογών.
Με το δυναμικό αυτό και με τη δική σας στήριξη θα υλοποιήσουμε το νέο πρόγραμμά μας, το οποίο είναι στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μου,

Για μας πάνω απ’ όλα είστε εσείς!!!!!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ!!
ΜΑΖΙ, για να βελτιώσουμε το σήμερα!
ΜΑΖΙ, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!
ΜΑΖΙ, όσοι ονειρευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας!
ΜΑΖΙ να το σχεδιάσουμε!
ΜΑΖΙ να το υπογράψουμε μπροστά στις κάλπες!
ΜΑΖΙ με σας κι εγώ και όλος ο συνδυασμός μας!
Γεια σας και με τη νίκη!».

Ο συνδυασμός
Ακολούθησε η παρουσίαση του νικηφόρου συνδυασμού, με τη σειρά που εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας, ο οποίος αναλυτικά είναι:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΑΒΒΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ του ΠΑΥΛΟΥ
ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΛΙΤΗΣ
ΑΦΟΡΟΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΑΖΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΩΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΜΑΓΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ
ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΕΛΕΒΙΤΣΗ ΦΑΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΓΑΪΓΑΝΗ ΤΙΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΓΙΟΣΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΤΕΟ) του ΣΥΜΕΩΝ
ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΠΟΛΠΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΧΑΡΗ
ΖΑΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΙΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΑΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΖΗΣΗ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΡΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΕΣΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΕΡΙΚΛΗ
ΛΑΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΛΕΖΠΟΥΡΙΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑ (ΛΟΥΣΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΙΧΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ
ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
ΝΑΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΕΪΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΕΪΟΥ ΠΑΥΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΤΣΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΤΣΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΤΕΝΙΚ) του ΠΑΥΛΟΥ
ΤΣΟΡΜΠΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΕΜΙΡ ΕΥΑΓΓΕΛΗ (ΒΙΒΗ) του ΠΑΥΛΟΥ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΛΟΝΔΡΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του ΑΝΕΣΤΗ
ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙΝΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΛΟΖΙΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΥΡΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΣΑΪΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΤΣΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΤΣΟΥΜΙΤΑ ΕΥΑΝΘΙΑ σύζυγος ΣΤΑΥΡΟΥ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ - ΦΙΛΩΤΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΗΛΙΑ ΑΛΕΞΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΕΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΤΙ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΥΜΕΩΝ
ΓΙΑΝΚΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΩΝΩΝ
ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΕΤΗ του ΣΥΜΕΩΝ
ΜΠΑΛΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΦΑΝΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΔΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ
ΣΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΗΛΙΑ
ΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΣΗΦ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΥΔΡΟΥΣΣΗΣ
ΜΙΣΣΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΕΛΚΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΔΟΥΜΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΠΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΛΑΔΑΣ
ΓΙΩΣΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΪΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΥΗΣ
ΑΛΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΓΚΩΓΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΛΙΟΥΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΛΛΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ
ΚΥΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΙΟΥΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΦΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΕΣΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΤΖΩΤΖΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΤΣΟΤΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΙΟΥΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΖΗΣΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΑΔΟΡΡΑΧΗΣ
ΣΙΩΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΙΩΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ
ΚΟΣΚΟΣΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΒΡΑΑΜ
ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΕΡΟΥ
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΩΝ
ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΦΩΝ
ΓΚΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΗΤΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΤΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΞΑΝΘΟΥ
ΒΙΔΙΝΗ ΦΑΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΑΔΑΜ του ΓΑΒΡΙΗΛ
ΜΗΝΑ ΣΤΕΛΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΚΑΜΠΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΘΕΟΧΑΡΗ
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΒΡΑΑΜ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΝΗΣΙΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΚΟΠΑΤΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΤΟΤΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΑΣΧΑΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ
ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΙΛΙΓΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΣ
ΒΡΑΝΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΓΑΖΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΑΖΕΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΓΡΟΣΔΑΝΗ ΚΑΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΟΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΕΙΟΥ
ΜΠΟΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΥΜΕΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΤΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΦΙΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΜΠΑΓΙΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ
ΝΑΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΡΟΜΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ
ΣΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ
ΚΩΤΣΟΥ ΣΥΜΕΩΝ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΤΑΡΙΑΣ
ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΖΩΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΙΑΣ
ΒΕΡΓΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΚΕΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΣΤΡΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΟΥ
ΣΤΑΚΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΑΣ
ΝΙΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΤΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΑΚΟΥΛΕΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΤΕΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ
ΤΣΙΚΑ ΕΡΜΕΙΑ του ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ
ΒΕΛΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΝΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΔΡΟΥΣΣΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ
ΒΑΣΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΙΚΤΩΡΑ
ΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΡΑΔΙΜΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δελτίο τύπου του συνδυασμου "Αναπτυξιακή Πορεία"

Πηγή video: Ράδιο Φλώρινα

78 σχόλια:

  1. Σωστά τα λες Δήμαρχε "...ποτέ δεν υποκύψαμε στις όποιες κομματικές διαθέσεις...", ο άλλος, ο "Ναι, σε όλα" μπορεί να το πει αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΥΓΕ Η ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΖΕΤΑΚΙΑ.

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψηφιστε τον σταθη για να παμε αλλα 20 χρονια πισω,αν πιστευετε οτι ειναι καταλληλοτερος απο τον Βοσκοπουλο

      Διαγραφή
    2. ψηφίζοντας Βοσκό μόνο 10 χρόνια πίσω .
      Σ.Γ.

      Διαγραφή
    3. Για τα μνημονιάκια, κουβέντα. Για την πεινασμένα παιδάκια; Για τα άνεργα εφηβάκια....

      Αλλά ξέρω, εσείς μόνο ΟΥἱΣΚΑΚΙΑ...

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΣΟΥΜΕΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΑΘΗ

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.............

      Διαγραφή
  3. Ακόμα και μέσα στον ίδιο του το συνδυασμό δείχνει προκλητική εύνοια. Συνδυασμός κομμένος και ραμμένος στα μέτρα κάποιων για να εκλεγούν.
    Πως να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο της Φλώρινας για παράδειγμα έχει μεταφέρει ένα κάρο κόσμο από τις κοινότητες; Τους ρίχνει δηλαδή σε μια μάχη χωρίς ελπίδα για να επανεκλέξει τους λίγους εναπομείναντες δημοτικούς του συμβούλους.
    Άσε στα χωριά. Τον πρόεδρο που θέλει να βγάλει και μετά συμπληρώματα.
    Ευτυχώς που δεν έφαγα το παραμύθι με τις 300 ταυτότητες και δεν κατέβηκα. Μόνο λόγια και φανφάρες. Κρίμα για αρκετούς που θα παίξουν το παιχνίδι άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς έφαγα το παραμύθι και κατέβηκα υποψήφιος.
      Σίγουρη εκλογή μου με τον ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

      Διαγραφή
    2. 12:42 Το να τρως παραμύθια δλδ βρίσκεις ότι σε τιμάει; Είσαι για λύπηση πραγματικά!!

      Διαγραφή
  4. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΝΔ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
    Α, ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΤΡΕΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυμνός συνδυασμός χωρίς τίποτα που να προκαλεί εντύπωση. Μπαλώματα και γεμίσματα.
    Είναι εμφανής η αγωνιώδης προσπάθεια για να κλείσει ο συνδυασμός με αυτούς από τα χωριά για να γεμίσουν το ψηφοδέλτιο της Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γυμνός ο τρόμος και η απόγνωση από την ήττα που έρχεται

      Διαγραφή
  6. καλά που είναι ενσωματωμένα χωριά στο Δήμο Φλώρινας (βλέπε Σίμο Ιωαννίδη κτλ κτλ) και μπόρεσε και έφτιαξε συνδυασμό στο τοπικό διαμέρισμα, της πόλης...για να μην πούμε για παλιούς συνοδοιπόρους του Λιάνη, που βρήκαν νέο καταφύγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολίτης της Φλώρινας5 Μαΐου 2014 στις 11:02 π.μ.

    ''Συμπατριώτες και Συμπατριώτισες για μας πάνω από όλα είστε εσείς'';;;!!!! Τι λες άνθρωπέ μου; ακούς αυτά που λες; Εσύ σε κάθε ευκαιρία ειρωνεύεσαι και κοροιδεύεις τους πολίτες της Φλώρινας! Το έχουμε δει όλοι, το έχουμε βιώσει όλοι!!! Άλλο τώρα αν κάποιοι, λόγω προσωπικών συμφερόντων κάνουν ότι το ξεχνούν....Παράκληση : Μην υποτιμάς την νοημοσύνη των πολιτών της Φλώρινας, έστω και σε προεκλογική περίοδο. Η ειλικρίνεια είναι η επιτυχία για συνειδητή ψήφο. Με ψέματα και ειρωνίες θα σε ψηφίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. me thn ninh dhmarxe.. kalh epityxeia.. o kallitros sundiasmos..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο πιο φτωχος συνδιασμος δυστυχως.σιγα τα ονοματα.που ειναι τα βαρια ονοματα;δεν μπορεσε να κλειση την φλωρινα και κατεβασε οποιον του εκατσε.καμαρωνουν βλεπω και τα παλια στελεχη.που ειναι η μικρη κοντεσα;ντροπη που βγαινουν και φωτογραφιες.οτι και να κανετε το κοριτσι δεν θα το βολεψετε.μαυρο και γιουχα παντου.αυτοι που ψηφησαν την μεταφορα της ζετας βλεπω ειναι κρυμμενοι στα μετοπισθεν.απο ποιον θα παρουν ψηφο στην φλωρινα;ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζητω ο σταθης
      ζητω ο κωσταντινιδης
      μαυρο στο βοσκοπυλο
      ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ
      ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
      ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΑΙ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΑΘΗ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ.........................

      Διαγραφή
  11. ΦΥΣΑΤΕ ΟΡΕ ΦΥΣΑΤΕ...ΕΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα κανει εγκαινια της τηλεθερμανσης, πες μας ρε δημαρχε το ποταμι που φτιαχνεις θα το χαλασεις του χρονου για τη τηλεθερμανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με αυτο το συνδυασμο θελει να χτυπησει τον Σταθη; Κουνια που τον κουναγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουνιστο θα τον πετάξουν από παντού το ΣΤάθη, έΪ ωπ έϊ ΏΠ

      Διαγραφή
  14. εχει βγει ανετα προβατα του Κωνσταντινιδη φατε κουτοχορτο αμυαλοι ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πόσο σας πονάει! μα πόσο σας πονάει! Με την νίκη Δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βοσκόπουλε, επιτέλους ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ!!!!... ποτέ και τίποτα δεν ζήτησες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από κανέναν υπουργό για τον Φλωρινιώτη πολίτη, γιατί αφενός μόνο τον Φλωρινιώτη και τα προβλήματά του δεν σκέφτηκες κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας σου, αφετέρου δε, κανένας υπουργός δε σε γνωρίζει εσένα. Μέσω του Βουλευτή Νομού έκανες τη μαγκιά σου!!!... για να μην σχολιάσουμε αυτά που λες για γεφύρια και δρόμους που έχουν καταντήσει "γεφύρια της Άρτας"... πιο βρώμικη πόλη, με βρώμικα πεζοδρόμια δεν υπάρχει πουθενά (σε Φλωρινιώτες μιλάς, δε μιλάς σε κατοίκους άλλης πόλης!!!...εκτός, κι αν κρίνω από το συνδυασμό σου, επειδή οι περισσότεροι ανήκουν σε τοπικές Κοινότητες, δεν έχουν καθημερινή επαφή με την πόλη και γι'αυτό τσαμπουνάς αυτές τις αναληθείες)... καλά, να μην πούμε για την ανάπλαση του Ζωολογικού Κήπου που την ακούμε από το στόμα σου από τότε που ήσουν Νομάρχης!!!...όσον αφορά, τα προγράμματα ανεργίας ή τα τιμολόγια Οργανισμών Κοινής Οφελείας, ας μην είχαν παρθεί αποφάσεις τόσο από το Υπουργείο Εργασίας και Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), όσο και από το ΝΠΔΔ Δήμων και Κοινοτήτων και σιγά μην έκανες κάτι εσύ!!!...εσύ στηρίζεις δικηγόρους από άλλες πόλεις (βλ. προσωπικές σου υποθέσεις), εσύ στηρίζεις εμπορικούς συλλόγους από άλλες πόλεις (είδαμε όλοι την ανάρτηση σε blog με τσουρέκια και παιχνίδια που μοιράστηκαν στα νηπιαγωγεία της πόλης από εμπορικό σύλλογο της Κατερίνης και της Βέροιας), εσύ στηρίζεις τα άτομα με ειδικές ικανότητες άλλων πόλεων και περιοχών (είδαμε την ανάρτηση σε blog με χρήματα που δόθηκαν από το Δήμο μας στο Σύλλογο ΑΜΕΑ, πόλης Δυτικής Μακεδονίας)...εσύ μόνο τον Φλωρινιώτη Πολίτη ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!...καιρός πλέον, ο Φλωρινιώτης πολίτης να στηρίξει τους υπόλοιπους συνδυασμούς, εκτός από τον δικό σου!!!...τέλος, σχετικά με την τηλεθέρμανση, αυτή υπογράφηκε σε καιρό Δημαρχίας Παπαναστασίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MIA MΑΝΤΡΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΔΕ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΤΑΘΗ.
      ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

      Διαγραφή
    2. Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα συγχαίρει την Δημοτική Αρχή Φλώρινας για την στήριξη και έμπρακτη συμπαράσταση σε Συλλόγους ατόμων με αναπηρία εντός και εκτός των ορίων του Νομού Φλώρινας. Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φλώρινας καλεί όλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Καστοριάς την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

      Αντωνιάδης Βασίλης
      Πρόεδρος του Συλλόγου

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΙΣΤΑΝΤΑ Ανώνυμο 5 Μαΐου 2014 - 3:31 μ.μ.

      Διαγραφή
    4. Επιτέλους ένα λογικό σχόλιο. Αστεία η διαμάχη των κοκόρων παραπάνω.

      Διαγραφή
  17. Κάποια blogs μας είχαν "ζαλίσει για 400 με 500 υποψηφίους και θα διαλέξει" .... και στο τέλος στο πιο σημαντικό τμήμα του ψηφοδελτίου "Ενότητα Φλώρινας" κατεβαίνει με 7 λιγότερους. (37 - 4 από Τρίβουνο, Κορυφή που τους μετέφερε τελευταία στιγμή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι μισοί που πήγαν στον Μίμη στ Αμμοχώρι πήγαν για να πιούν και να φάνε τζάμπα..να είναι καλά ο βοσκός που τα πλήρωσε όλα..στο τέλος να δούμε ποιος θα τον ψηφίσει...ντερλίκωμα κανονικό....

      Ο βοσκός δεν έμαθε ΄'ότι όσοι ήταν μέσα ..αλλού τρώνε και αλλού θα πανε να ψηφίσουν....

      Στις επόμενες εκλογές μαζί με την μάσα οι υποψήφιοι αν φέρουν και Βραζιλιάνες να χορέυουν στα τραπέζια θα γίνουν δήμαρχοι χωρίς εκλογές..


      Αρε Φλώρινα κοίτα κατάντια.....

      Διαγραφή
    2. 10 EINAI. KAI 3 ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
      ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
      ΣΕ 5 ΤΟΠΙΚΑ ΧΩΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΑ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΕ ΑΛΛΑ 5 ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΗΦΙΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ή ΓΕΡΟΥΣ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 15 ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΦΙΟΥΣ.
      ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΣΤΑΘΗ;
      400 ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

      Διαγραφή
  18. Που πας με τέτοιο συνδυασμό; Ήττα με από όλα και μπόλικο κρεμμύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απόγνωση γράφεται ΄με ήττα στα μάτια απο τα ψευτοκ@@@α του Στάθη

      Διαγραφή
  19. Δήμαρχε το παλαιό Γυμνάσιο Βεύης είναι περιφερειακό έργο και από χρήματα του ΕΣΠΑ.!Από το Δημοτικό Συμβούλιο πέρασε για να ψηφιστεί,απλά έχετε την επίβλεψη σαν Δήμος.Και μην το διτυμπανίζεις πολύ αυτό το έργο γιατί εξαιτίας σου είχαν σταματήσει οι εργασίες των συνεργείων,γιατί δεν έστειλες τους μηχανικούς του Δήμου να διαπιστώσουν τις εργασίες που έχουν προχωρήσει και να εκταμιευτούν τα χρήματα του ΕΣΠΑ.!;;;;;Επιπλέον την Βεύη την έχεις το πιο παρατημένο χωριό...Δεν σου φταίνε σε τίποτα 600 κάτοικοι να ταλαιπωρούνται επειδή έχεις εσύ κόντρα με τον Πρόεδρο..!Θα έπρεπε να την σέβεσαι την Βεύη Δήμαρχε γιατί σου φέρνει φράγκα στα ταμεία...Αλλά εσύ την κατάντησες Ουγκάντα,έφτιαξες τον παιδικό Σταθμό αλλά δεν τον άνοιξες 19 παιδάκια πέρυσι,10 φέτος,σε άλλα χωριά με 3 παιδάκια και τους κρατάς ανοιχτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εάν υπογράψεις (πριν τις εκλογές) σε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (την οποία θα κοινοποιήσεις) πως όσα υπόσχεσαι, θα τα υλοποιήσεις, τότε θα έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς την ψήφο των πολιτών της Φλώρινας.
    Διαφορετικά, παραιτήσου προλαβαίνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παμε γερα δημαρχε εισαι νικητης! ειμαστε μαζι σου για αλλη μια φορα! ο αλλος δεν κανει φραγγο! ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! ναι ρε τρενο βοσκοπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Δήμαρχε που πας χωρίς Φλωρινιώτες ?Σε ποιό δήμο μάλλον κοινότητα θες να βγεις? Δεν είμαστε καλά. Δε σε βλέπω καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΚΤΑΚΤΟ !!!!!!
    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΗΝΕΒΕΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 8 ΜΜ ΣΤΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ........ ΤΑ ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ..............
    ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.................
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΑΛΗ (ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ) ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ...........
    Ο ΒΟΣΚΟΛΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!

    Υ.Γ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ ΤΣΑΠΑΝΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ:
    ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗς ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ

    ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
    ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΜΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΡΗΣ
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΑΚΗΣ
    ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
    ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
    ΖΑΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ
      ΜΠΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ?
      ΑΔΕΛΦΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ
      ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΚΟΠΟΥΛΟ

      Διαγραφή
  26. kamena xartia .......Mia zwh h flwrina 8a pigenei pisw opoios kai na bgei......olloi koitane tis tzepes kai kaneis ton topo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χωρίς να υποστηριζω εναν απο τους δυο (ευτυχως κοιταζω το καλο της πολης μου και οχι της τσεπης η της εκλογικης μου πελατειας) η προϊστορία σε τετοιες περιπτωσεις δειχνει επανεκλογη δημαρχου την δευτερη κυριακη. Επισης , το καζινο δεν αναφερθηκε απο τον ναι σε ολα. Κι ας εταζε δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτοί που με τις αποφάσεις τους ρήμαξαν τον τόπο μας και οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση, παίζουν σήμερα τον ρόλο του σωτήρα.
    Τι μας λέτε κ. Δήμαρχε;
    Μα ΟΛΟΙ τους ήταν εκεί και σας στηρίζουν εκπροσωπώντας τη ΝΔ στη χειρότερη εκδοχή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ............ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. με αυτά που είδα και άκουσα στο βίντεο ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι γίνεται στη ζωή. Να αναγκάζομαι σοβαρός άνθρωπος να ψηφίζω Βοσκόπουλο ως λιγότερο επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΣΦΑΛΤΟ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ?
    ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ?
    ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ?

    ΤΑ Σ@@@ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΝΥΜΟΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΖΕΠΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...

    ΓΛΥΦΤΕ ΤΩΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. OTAN ENAS ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΜΕ .... ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΛΠ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΦΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Η ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑΞΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ >>>>>>>>>ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΟΣΟ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΙΓΜΑΙΕΣ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΒΛ ΔΗΜΑΡΧΟΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΥΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ...Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ .,ΜΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗ ΚΛΠ ........ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ........ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΣΤΑΘΗΣ 55%
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ?
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕΣ?
    ΕΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΜΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.
    A) ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΌΘΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤ’ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ Τ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΕΞΙΣΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΙ?ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ?ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ?ΠΟΤΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ?ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΕΙ ΩΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ‘Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕ ΞΕΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΗΚΩΝΩΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ .ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ?ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΙΨΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΡΕΥΣΤΟ,ΚΑΠΟΥ 3.200.000 ΕΥΡΩ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ?ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠ.Ε.Κ.Α. ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ,ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ (ΚΟΙΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ),ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΡΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΡΕΥΜΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ,ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Α)
    Β) ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΓΙΑ ΑΝ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ. Η ΔΕΥΑΦ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 80 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 30ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2013.Ο Κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ.Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 2011 ‘Η ΤΟ 2012 ΑΣ ΠΟΥΜΕ?ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΕΝΕ Η ΤΙΜΗ ΩΣ ΗΤΑΝΕ,ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΩΝ,ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ (ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ)ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΜΠΑΣΝΙΤΣΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο Κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ Η ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΧΩΡΟ,ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΟΙΜΗ.Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕΣΩ ΘΗΣΕΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Β)
    Γ) ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    ΕΡΓΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ?ΟΙ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,’Η ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ,,ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΔΙΤΡΟΧΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΥΧΟΝΤΑΙ?ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ‘Η ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΛΑ 15ΑΡΙΑ,ΜΟΝΟ 15ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διάβασα με πολλή προσοχή το συνδυασμό του Βοσκόπουλου και ειλικρινά δεν μου προξένησε καμία ιδαίτερη εντύπωση όσον αφορά τη θετική πλευρά.
    Αντιθέτως εξεπλάγην αρνητικά υπό την έννοια της μη αντικατάστασης των συμβούλων που απώλεσε.
    Δεν είδα κανένα αντίβαρο για να αποπειραθεί να ισοσκελίσει, την απώλεια των Αργυρόπουλου, Μπέλτσου, Ρόζα, Ρασάικου, Σαπουντζή αλλά και άλλων με λιγότερο αριθμό ψήφων. Πληρώνει και το ζήτημα Ζέτας Ρίζου που το ανέδειξε ως κορυφαίο, αν είναι δυνατόν, με την προσπάθεια του που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και με κάθε μέσο.
    Τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ δύσκολα και τα περιθώρια στενεύουν. Όπως όλα δείχνουν χάνει, χάνει έυκολα ή δύσκολα την πρωτιά της Α΄ Κυριακής κάτι το οποίο αποτελούσε το τελευταίο του ανάχωμα.
    Το τεχνητό κλίμα νίκης που προσπάθησε να χτίσει τον αυτοπαγίδεψε, το επιτελείο επαναπαύτηκε και οι πιο πονηροί καταλαβαίνοντας τι συνέβη πάλεψαν μόνο για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους κοιμίζοντας στο τέλος και τον ίδιο τον Βοσκόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΠΡΟΒΑΤΑ !!!!!!!!!! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΛΙΓΟ ΓΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΔΟΥΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ.ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΒΟΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ:

    ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
    ΑΡΓΥΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
    ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
    ΚΩΤΣΑΛΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ
    ΠΕΤΚΑΝΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ
    ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΜΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥΥΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κύριε Εκπρόσωπε του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία,
    θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τη θέρμη που περιβάλλετε την παρούσα Δημοτική Αρχή...ο Δήμος Φλώρινας, δυστυχώς, είναι από τους ελάχιστους πλέον δήμους της Ελλάδας που δεν έχει προνοήσει για τα άτομα με ειδικές ικανότητες και δη, για τα άτομα με κινητική αναπηρία... πού είναι τα οχήματα που διαθέτουν οι υπόλοιποι Δήμοι της Ελλάδας, ώστε να μεταφέρονται άτομα με κινητικά προβλήματα στις εργασίες τους, στα σχολεία τους, στις πανεπιστημιακές σχολές τους;;;...πού είναι οι ράμπες στα πεζοδρόμια;;;; ο Δήμος Θεσσαλονίκης απασχολεί ως βοηθητικό προσωπικό άτομα με ειδικές ικανότητες, ώστε να αισθάνονται χρήσιμοι στο κοινωνικό σύνολο...ποια διαβήματα έγιναν από μέρους της παρούσας δημοτικής αρχής (συνόδεψε ποτέ εκπρόσωπος του Δήμου το Σύλλογό σας) προς το Υπουργείο Υγείας;;;...τα ελάχιστα ψίχουλα που επιχορηγεί στο Σύλλογο σας ο Δήμος Φλώρινας από ευρωπαϊκά κονδύλια που προορίζονται για τους συλλόγους σας (δεν τα δίνει ο Δήμος από "την τσέπη" του), αντισταθμίζει όλες τις παραπάνω τραγικές ελλείψεις;;;!!! ειλικρινά, λυπάμαι για τη θέση σας αυτή και πραγματικά θα ήθελα να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας θέτω με το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ ο σύλλογος αυτός ΞΕΧΑΣΕ τότε που πήγε ένα φθινόπωρο με πανό στην Δημαρχία και ο Βοσκόπουλος τους αντιμετώπισε με απαξιωτικό τρόπο. Απλά ευχαριστούν για μερικά χιλιάρικα που πήραν προεκλογικά για τις...ανάγκες τους.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα, πρώτα από όλα να σταθούμε στο ότι ή απάντηση όπως την χαρακτηρίζεται με 'τόση θέρμη' ήταν για το συγκεκριμένο δημοσίευμα και μόνο και για να αποκατασταθεί η αλήθεια για την συγκεκριμένη ενέργεια χρηματοδότησης συλλόγου από άλλο νομό. Έτσι για να είμαστε δίκαιοι. Όσο για την μνήμη μας μην αγχώνεστε, είναι πολύ καλή.
      Βασίλης Αντωνιάδης

      Διαγραφή
    3. Βασίλη πρόσεχε μην γίνεσε πιόνι και μην απαντάς σε κάθε σχόλιο Δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. .Μήν παίζεις το παιχνίδι που θέλουν γιατί στην έχουν φυλαγμένη παρα πολλοί . Στα λέω για το καλό σου. Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε ...ένας φίλος σου

      Διαγραφή
  45. Καλά, εσείς του Βοσκόπουλου που εξαπολύετε λιβέλους εναντίον του Κωνσταντινίδη, παρουσιάζοντας τον αρχηγό σας ως αντιμνημονιακό, δεν είδατε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Βοσκόπουλος σε blogs και δημοσίευσε σε εφημερίδες, αγκαλιά με εκπροσώπους της Περιφέρειας που είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ (γιατί δεν ήταν ή δεν προσκλήθηκαν υποψήφιοι Περιφέρειας άλλων κομματικών σχηματισμών;;);;;... αλλά, μάλλον για εσάς τα Μνημόνια και η ανέχεια του Φλωρινιώτη πολίτη δεν έχουν καμία σχέση με την αλίευση ψήφων απ' όπου κι αν προέρχονται...οπότε, φτάνουν τα ψέματα βοσκόπαιδα του Βοσκού..."βασιλικότεροι του βασιλέως" είστε ως προς τη Μνημονιακή πολιτική, την οποία είχατε και "σημαία" μέχρι να σας δοθεί το μαύρο από τη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΜΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑΘΗ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. bosdoy antwniadhs mpontzidis eyageloy oloi kata toy mnimonioy.eyge kai kala krasia kahmenh flwrina.ante stin ygia sas flwriniwtws antimnimoniakoi kata toy stathi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ <>.ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ .Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. το άλλο το μάθατε;;; βγήκαν τα παπαγαλάκια του Βοσκόπουλου και΄είπαν στο ράδιοαρβύλα ότι θα βγεί με 50% την πρώτη Κυριακή! Τώρα τι τους ψεκάζουν ; δεν γνωρίζω λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. γι'άυτό το λόγο, κύριε Αντωνιάδη, με τον τρόπο που τοποτεθήκατε, μάλλον-προσωπικά- έχετε επιλεκτική μνήμη...ωστόσο, με κάλυψε η Πρόεδρος του Συλλόγου σας που η ανάρτησή της στο παρόν ιστολόγιο ήταν αντικειμενική ως προς την αντιμετώπιση της Πολιτείας και των Δημοτικών Αρχών απέναντι στα Άτομα με Ειδικές Ικανότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μετά το πόρισμα καταπέλτης, τι έχει να πει ο κύριος Βοσκόπουλος;;;;....για να μην αναφερθώ στα ανύπαρκτα έργα που συνεχίζει να κομπάζει σε φύλλαδιο που μοιράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βοσκόπαιδα, μετά το πόρισμα Δημόσιας Διοίκησης, βλέπω ότι "τηρείτε σιγήν ιχθύος"...μέχρι χθες, το στοματάκι σας "επαιζε"...βγείτε και μιλήστε...αυτό το πόρισμα δεν προέρχεται ούτε από τον Κωνσταντινίδη, ούτε από τον Αργυριάδη ούτε από τον Γκέκτση ούτε από την Παπαναστασίου...είναι πόρισμα του Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας!!!. Αν στον Βοσκόπουλο έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας πρέπει να ακολουθήσει την έκβαση των πραγμάτων και να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του... όπως, επίσης, έπρεπε να σκεφτεί πριν θέσει υποψηφιότητα, γιατί ήταν ο μοναδικός που γνώριζε ότι διεξαγόταν έρευνα...με την εκ νέου υποψηφιότητά του αφενός ήθελε να ρίξει στάχτη στα μάτια των Φλωρινιωτών, αφετέρου δε, θεωρούσε ότι η αφεντιά του είναι ανώτερη από την Δικαιοσύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κύριε ΣΤΡΑΤΑΚΗ, συμφωνώ με όλα όσα προκαταρκτικά είπατε. Αναφέρατε όμως ότι δεν πρόκειται να καταθέσει άλλο ο Βοσκόπουλος; Πως το ξέρετε αυτό; ενώ απεναντίας πολλοί θα κληθούν να καταθέσουν; Τα ερωτήματά μου ως απλός πολίτης αυτού του τόπου. 1ο εσείς με ποια ιδιότητα κρίνατε ότι δεν πρέπει να καταθέσει ο Βοσκόπουλος 2ο αυτοί που θα καταθέσουν πιστεύετε ότι θα καταθέσουν, α) κατά του Πορίσματος (ως μη πλήρως τεκμηριωμένο), β) κατά του Βοσκόπουλου, γ)υπέρ του Βοσκόπουλου, δ) υπέρ του εαυτού τους και κατά παραγόντων (θεσμικών-Διοικητικών). Λοιπόν κε Στρατάκη, με ποια ιδιότητα αυτή τη χρονική στιγμή ήταν δίπλα σας ο κος Τσώκας; 10 μέρες πριν τις εκλογές. Η συνέντευξή σας που αποβλέπει τώρα στην ενημέρωσή μας; ή στον αποπροσανατολισμό μας;;, εάν τι δίνατε μετά τις εκλογές τι θα χάνατε ή τι θα χάναμε, αφού έτσι και αλλιώς μόνο εσείς γνωρίζετε το περιεχόμενο του πορίσματος, παίζετε μόνος σας και όπως θέλετε μας μεταφέρετε το πόρισμα με την δική σας οπτική γωνία ανάγνωσης, όπως θέλετε το ερμηνεύετε, είναι ΣΩΣΤΟ; Πάτε να προλάβετε τι;;;. Εγώ ως ψηφοφόρος πως θα προστατευτώ από αυτούς που με κοροϊδεύουν; (υποψηφίους ή γνώστες του πορίσματος). Οι Δικαστικές αρχές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, πιστεύετε ότι δεν είναι ακόμα γνώστες του πορίσματος;Τελικά πιστεύετε ότι ο Βοσκόπουλος έβαλε λεφτά στη τσέπη του, είστε σίγουρος; Φταίει ο Βοσκόπουλος ως Διοικητικός προϊστάμενος (Νομάρχης), φταίνε οι υπάλληλοι; Γνωρίζετε κάποιον Νομάρχη να μην έχει κάνει απευθείας αναθέσεις; Ως απλός πολίτης έχω αυτά τα ερωτήματα. Δεν αμφισβητώ την διάθεσή σας να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα, όμως η συνέντευξη αυτή τη χρονική περίοδο λέει πολλά. Δεν υπήρξα ψηφοφόρος του Βοσκόπουλου έως τώρα. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.