Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Συγχαρητήριο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Μία ξεχωριστή διάκριση, η οποία έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία, πέτυχε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αποσπώντας δύο βραβεία κατά την επετειακή εκδήλωση για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων επτά ετών.
Το 1ο Βραβείο Ποιότητας και το 3ο Βραβείο Διάδοσης Αποτελεσμάτων για το συντονισμό του Εντατικού Προγράμματος ERASMUS, αποτελεί δικαίωση της εντατικής δουλειάς που επιτελείται στο Πανεπιστήμιο μας και των κοπών του εκπαιδευτικού προσωπικού και των φοιτητών, ενώ παράλληλα είναι και η καλύτερη επιβεβαίωση της σημασίας και της προσφοράς του Ιδρύματος σε αυτή την ακριτική γωνιά της πατρίδας μας.
Οφείλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτή τη βράβευση και ιδιαίτερα στους συντονιστές του προγράμματος κα Κατερίνα Δημητριάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και κ. Ιωάννη Ζιώγα, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.
Από την πλευρά μας, ως Π.Ε. Φλώρινας, νοιώθουμε υπερηφάνεια και χαρά που συμβάλλαμε με τον τρόπο μας στη διάκριση αυτή, η οποία αναμφισβήτητα αναβαθμίζει τη Φλώρινα και τον ξεχωριστό πανελλαδικό ακαδημαϊκό της ρόλο.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΗΓΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος! Έχει στείλει τα περισσότερα ευχαριστήρια και συγχαρητήρια από οποιονδήποτε άλλον. Αυτό...μόνο...

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.