Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι «Πρέσπες 2013» (video)

Σε πανελλήνια πρεμιέρα παρουσιάστηκε χθες, στον Άγιο Αχίλλειο, η παράσταση «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα», με την οποία έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2013».
Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε θεατρικό με πρωταγωνιστές τους Μαρία Ναυπλιώτου και Γιάννη Στάνκογλου, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Σταύρος Ξαρχάκος διηύθυνε την ΚΟΕΜ σε τραγούδια που ερμήνευσε η Μελίνα Μερκούρη. Ερμήνευσαν η Έλλη Πασπαλά και η Ηρώ Σαία.



3 σχόλια:

  1. "Στη Πρέσπα γιατρούς δεν έχουμε και εσείς πανηγύρια κάνετε" έγραφε το πανό. Απαρατήρητο δεν πέρασε. Ελπίζουμε όμως να μη μείνουνε στα λόγια, ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε περιστατικό που χρήζει πρώτης βοήθειας και ποιος θα τη δώσει;;;;;;;;;
    Έχουμε μεσήλικες, ηλικιωμένους, παιδιά, αγρότες (των οποίων τα ατυχήματα δεν είναι λίγα) και δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες που έρχονται στη περιοχή μας. Καλός ο πολιτισμός αλλά Πρώτα η ΥΓΕΙΑ και η ΠΑΙΔΕΙΑ και με τη σειρά τους όλα τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεος ελεος ελεος!!!
    Με λαλιωτη τα Πρεσπεια ντροπη ! εδω ο κοσμος πειναει τους κοβουν το ρευμα και καποιοι συνεχιζουν να στηριζουν το λιανη σ αυτη τη ντροπη ! Οπως παντα ηρθαν οι εκλεκτοι του Δ.Σ. του Οργανισμου περασαν καλα φαγανε τις σουπες τους, τα χοιρινα τους, τα γεμιστα τους και περασαν καλα και τσαμπα! και καποιοι καμαρωναν σαν γυφτικα σκεπαρνια! γι αυτους ακομη πιο πολλη ντροπη! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΕ ΝΤΡΟΠΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΕΤΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΕΛΙΝΕΣ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΟΣΗ ΝΤΡΟΠΙΤΟΥΣ ΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΜΕ ΤΕΤΙΕΣ ΣΥΝΘΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ Η ΠΡΟΤΕΣ ΝΥΦΑΔΕΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΣΠΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΙΟΤΗΣΕΣ ΞΕΣΙΚΟΘΙΤΕ
    ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΡΕΣΠΙΟΤΗΣΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ--23 08 ΜΜ














    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.