Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Οι αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων του δήμου Φλώρινας

Με απόφαση του δημάρχου, Γιάννη Βοσκόπουλου, ορίζονται οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως αντιδήμαρχοι του δήμου Φλώρινας, με θητεία από 16-05-2016 μέχρι 16-11-2018, μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες:

1. Τον κ. Θεοφανίδη Δημήτριο του Αθανασίου στον οποίο μεταβιβάζουμε τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
Ι) Τη λειτουργία και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.
ΙΙ) Τέλεση Πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.

2. Τον κ. Λουκά Δημήτριο του Τραϊανού στον οποίο μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες λειτουργίας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.

3. Τον κ. Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνο του Αλεξάνδρου, στον οποίο μεταβιβάζουμε τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
Ι) Τη λειτουργία και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης.
ΙΙ) Τέλεση πολιτικών Γάμων του Δήμου Φλώρινας.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Δημήτριος του Τραϊανού και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Αριστείδου Αριστείδη του Θεοφίλου και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Αλεξιάδη Νικόλαο του Σάββα και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Θεοφανίδη Δημήτριο του Αθανασίου και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνο του Αλεξάνδρου.

5 σχόλια:

  1. Μπορεί να πληγώνει Γιάννη όμως είναι αλήθεια.Τον αδίκησες τον Μπαρδάκα γιατί μονο αυτός σ εβγαζε ασπροπροσωπο. Αυτές οι θέσεις του αντιδημαρχου δεν ειναι για βολεμα αλλά είναι για τους πιο ικανούς. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα προβοκάτορικα σχόλια είστε μανούλες.
      Ασε δεν τσιμπαμε.

      Διαγραφή
    2. Κάτσανε οι πονηροι και γράψανε σχόλιο πως δήθεν υπάρχει πρόβλημα με την αλλαγή των αντιδήμαρχων. Και θέλουν να δημιουργήσουν την εντύπωση πως υπάρχει παρασκήνιο.
      Αλλού αυτά. Σταύρο

      Διαγραφή
    3. Δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου...

      Διαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.