Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Εκλογές οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας – ανάδειξη νέων συντονιστών

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φλώρινας, προέβη σε εκλογές μετά από μια δυναμική διαδικασία, στην οποία τοποθετήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης και εκλέχθηκε το νέο συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών Φλώρινας.

Στην συνέχεια, αφού τέθηκαν οι στόχοι της επόμενης περιόδου με σαφή επιδίωξη το άνοιγμα στην κοινωνία, την αλληλεγγύη και προσφορά, αναδείχτηκε η νέα Συντονιστική Γραμματεία της Οργάνωσης Μελών που αποτελείται από τον Ε. Γκέκτση, συντονιστή και τον Β. Αντωνιάδη, αναπληρωτή.

Το Γραφείο Τύπου της Ο.Μ Φλώρινας

7 σχόλια:

  1. Ευτυχώς μετά από μιά τόσο δυναμική διαδικασία εκλέχθηκαν δύο τόσο δυναμικά στελέχη, αλίμονο μας.τα χειρότερα έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα εδεσε το πραμα,ωραιο ανοιγμα στην κοινωνια,παιδια το παιχνιδι τελειωσε ο μεγας Γεωργιου να κλεισει την πορτα.Παιδακια ,ποτε θα συνεδριασετε να δωσετε ρολους μεταξι σας σε διοικητικα συμβουλια.Αρα σε τι διαφερουμε απο τους αλλους συντροφοι?Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείστε το μαγαζάκι βρε παιδιά, και ανοιχτό που είναι προκαλεί ζημιά στον τόπο, δε το βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Βασιλάκη ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ήσουν μέχρι πέρυσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=qInVtmOKrvY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας εξαπατησατε κύριοι του Σύριζα αφησαμε το ΠΑΣΟΚ και ήρθαμε σε σας γιατί πιστεψαμε ότι ησασταν το νέο, όμως είστε πιο παλιό και από τις λάσπες γιαυτό και μας λερωσατε, ας ειμασταν πιο υποψιασμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε λίγο στην πόλη θα κυκλοφορούν εκατοντάδες νεοψηφοφοροι του Σύριζα με κομενα χέρια, την καταστροφή όμως της χώρας θα την υποστουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.