Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Συλλυπητήριο μήνυμα των Αντιπεριφερειαρχών Φλώρινας και Ενέργειας

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας και η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του Ιωάννη Χατζή, εργαζόμενου στα ορυχεία Αμυνταίου.

Ακόμα ένα όνομα γράφτηκε στη λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας εργατικών ατυχημάτων στους χώρους της Δ.Ε.Η., γεμίζοντας μας με θλίψη και προβληματισμό.
Για ακόμα μια φορά καταδεικνύεται το μέγεθος της αναγκαιότητας για την ύπαρξη ασφαλών συνθηκών εργασίας και ενός συνεπούς ελεγκτικού μηχανισμού τήρησής τους, αυτονόητων προϋποθέσεων κάθε εργασιακού χώρου.

Οι εργαζόμενοι της Δυτικής Μακεδονίας στα ορυχεία και τις μονάδες της Δ.Ε.Η. εξακολουθούν, δυστυχώς, να πληρώνουν με τη ζωή τους την εκτέλεση των εργασιακών τους καθηκόντων.
Εν αναμονή του πορίσματος για τα αίτια αυτής της τραγωδίας, εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εργαζόμενου αλλά και στην οικογένεια των συναδέλφων του, εργαζομένων στη Δ.Ε.Η.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Στέφανος Μπίρος

Η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας
Ελισσάβετ Παναγιωτίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.