Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτ. Μακεδονίας: Αναστολή εφημεριακής λειτουργίας του νοσοκομείου Φλώρινας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, και με στόχο την υποβάθμιση της "ηθικής υπεροχής", αλλά και της "κοινωνικής ευαισθησίας" της κυβέρνησης, διασπείρονται φήμες περί αναστολής εφημεριακής λειτουργίας κλινικών, τμημάτων ή και ολόκληρων νοσοκομειακών μονάδων.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, επισκεπτόμενοι τα νοσοκομεία μας, μπορούν να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι, το πλήθος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που ξεκούραστο και ευδιάθετο περιμένει να τους εξυπηρετήσει, όπως διαβεβαιώνουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας.

Στα πλαίσια της "δυσφήμησης" του κυβερνητικού έργου, εντάσσεται και το επισυναπτόμενο έγγραφο, για το οποίο, μέχρι την στιγμή της κοινοποίησης του, δεν έχει τοποθετηθεί η 3η Υ.ΠΕ, αλλά ούτε και έχει προβεί στα δέοντα για την επίλυση των προβλημάτων που αναφέρονται σ` αυτό.



1 σχόλιο:

  1. Στην Ελλάδα ζείτε ;;; Ποιο κυβερνητικό έργο;;;; Διαλύσανε τα πάντα οι άχρηστοι . Το νοσοκομείο λειτουργεί χάρι στο φιλότιμο του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.