Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Συνδικάτου Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. ΔΕΗ Α.Ε.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου που βρήκε αδόκητο θάνατο εν ώρα εργασίας, ελπίζοντας να είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ θανατηφόρο ατύχημα.

Δυστυχώς όμως όσο και αν αυτό από πάντα φωνάζουμε, η φωνή μας δεν ακούγεται. Ή μάλλον κάποιοι δεν θέλουν να ακούγεται, «Κάποιοι» ο καθένας για τους δικούς του λόγους, κωφεύουν κατά τη συνήθη πρακτική τους.

Συνάδελφοι, πρέπει όλοι μαζί, όση ευθύνη πιθανόν αναλογεί στον καθένα από τη θέση που βρίσκεται, να αντιληφθούμε, ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το Α και το Ω μέσα στον χώρο εργασίας. Δεν είναι λογικό κάθε μέρα να πενθούμε και έναν συνάδελφο. Δεν έχουν ακόμη καταλάβει πως ΚΑΠΟΤΕ, δυστυχώς έστω και από σήμερα, με την απώλεια του συναδέλφου μας ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι πρέπει να ΓΙΝΕΙ.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων χειριστών συνάδελφε Γιάννη σε αποχαιρετούμε με πόνο ψυχής και σου ευχόμαστε Καλό παράδεισο!

Αντίο συνάδελφε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.