Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, για πρώτη φορά live στην Φλώρινα!!

Σάββατο 12 Μαρτίου “ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΟΛΑΣΗ” στο LA CASA GRANDE Φλώρινας
Ώρα Έναρξης 23:00


Ένα ξεχωριστό βράδυ αποτελούμενο απ’ τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου ΑΡΓΥΡΟΥ που έχουμε αγαπήσει όπως “Πάρε με αγκαλιά” , “Ποτέ ξανά”, “Παιδί Γενναίο”, “Να της πεις”, “Εσένα Θέλω”, “Μάλλον κάτι ξέρω” ,” Αντίο λέμε”, “Ερωτευμένος και τρελός” , “Παίζεις με τα μάτια (Είσαι οτι να ‘ναι)” , “Δεύτερη φορά” , “Δε χωρίζουν οι καρδιές” και όχι μόνο.
Η κάθε live εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι sold out, εντυπωσιακό performance, με φωνητικές του ικανότητες που κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή. Με την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία και την μαγική σχέση-επαφή του με το κοινό σίγουρα το κάθε live του είναι talk of the town! Με την νέα του επιτυχία “Το Συμπέρασμα” να βρίσκετε στην πρώτη θέση του επίσημου δείκτη μετρήσεων των ελληνικών ραδιοφώνων και τα τραγούδια του να σημειώνουν καθημερινά χιλιάδες views στο YouTube, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σίγουρα θα μας ξεσηκώσει για ακόμη μια φορά!
Μαζί του ο ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης, η Μαρία Ιωαννίδου με την γνήσια λαική φωνή της καθώς και η ανερχόμενη Γιούλη Ασημακοπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.