Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ευχαριστεί όλους τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στον αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φαίδων στις 6 Μαρτίου 2016.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή και καλή αντάμωση στις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Το Δ.Σ.

5 σχόλια:

  1. Άξιοι οι διοργανωτές της αποκριάτικης εκδήλωσης - χορός. Καιρός ήταν να κάνει κάτι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. [τόσα χρόνια τίποτα].ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πράγματα που έκανε ο Σύλλογος τόσα χρόνια αλλά μπορεί να μη "διαφημίστηκαν" και τόσο αλλά ήδη τα έχουν χαρεί τα παιδιά μας.Καλό είναι να υπάρχει και μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των γονέων καθώς αυτό που παρατηρείται στις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου είναι η αποχή.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την ωραία εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε petran συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το χάρηκαν πολύ τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς. Ελπίζω να ήταν μόνο η αρχή σε αυτά που έχουμε να δούμε απο εδώ και στο εξής. Πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Προχωράτε και μη μασάτε είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:48 Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διαφήμιση για τα πεπραγμένα του συλλόγου, μία απλη ενημέρωση, η οποία προβλέπεται στα καθήκοντα του του ΔΣ, να γίνεται είναι αρκετή . Εξάλλου γνωρίζεις πολυ καλά ότι ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.