Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Συμμετοχή της Κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Φλώρινας σε διεθνές συνέδριο στη Γαλλία

Ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία η διπλή συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας Κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής της Σχολής Φλώρινας του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας - Εργαστηρίου Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ, στο συνέδριο the «XXII European Symposium on the Quality of Poultry Meat, XVI European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products», που πραγματοποιήθηκε στη Νάντ της Γαλλίας από τις 10-13 Μαΐου 2015.
Αντικείμενο των ερευνητικών εργασιών, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του αγροκτήματος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, ήταν η χρησιμοποίηση φυκιών στη διατροφή των αγροτικών ζώων και η δυνατότητα παραγωγής λειτουργικών κτηνοτροφικών προϊόντων.
Τα αποτελέσματα των εργασιών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έτυχαν ευρείας ανταπόκρισης, ιδιαίτερα από ΑΕΙ πολλών Ευρωπαϊκών και Ασιατικών χωρών.
Περιλήψεις των δύο εργασιών συμπεριλήφθηκαν σε ένα από τα σπουδαιότερα επιστημονικά περιοδικά της Ευρώπης (World’s Poultry Science Journal, Volume 71, Supplement 1Book of Abstracts, Pages 162 & 163), ενώ οι πλήρεις εργασίες δημοσιεύτηκαν στην online έκδοση των πρακτικών του συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.