Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Συναυλία του Μάκη Αϊβάζογλου στον «Αριστοτέλη»

Ο Μάκης Αϊβάζογλου ανθολογεί και ερμηνεύει με το πιάνο και τη φωνή του τραγούδια δικά του αλλά και άλλων σπουδαίων και αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου 2015, ώρα 21.00 στην Αίθουσα «Τραϊανού Μήρτσου» του «Αριστοτέλη» - Είσοδος Ελεύθερη

Ο Μάκης Αϊβάζογλου γεννήθηκε στην Φλώρινα. Πήρε πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας και αργότερα από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Α.Π.Θ. Εργάζεται σαν δάσκαλος στην Δημόσια Εκπαίδευση.
Έκανε μαθήματα βιολιού στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τον καθηγητή Θέμη Μώρο στο Ωδείο του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και ήταν μέλος της χορωδίας του. Έκανε μαθήματα Αρμονίας ,Ιστορίας Μουσικής και Μορφολογίας με τους καθηγητές Γ.Μάντακα, Δημ. Αθανασιάδη κ.ά. Πήρε το Πτυχίο της Αρμονίας από το Δημοτικό Ωδείο Θέρμης. Σαν δάσκαλος, δημιούργησε μουσικά εργαστήρια, παιδικές χορωδίες και ορχήστρες στα σχολεία που υπηρέτησε. Μέλος της πρώτης ομάδας και συνεργάτης του παιδαγωγικού - καλλιτεχνικού σχήματος «ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ».
Ασχολείται με την σύνθεση, κυρίως τραγουδιών ενώ σαν τραγουδιστής έχει συνεργαστεί σε διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους και σε συναυλίες με αξιόλογους μουσικούς και συνθέτες όπως ο Γιώργος Ανδρέου, Γιώργος Καζαντζής κ.ά.
Έδωσε προσωπικές συναυλίες στα πλαίσια πολιτιστικών δράσεων στο «παρα θιν αλός» του Δήμου Καλαμαριάς, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε εκδηλώσεις των Δήμων Φλώρινας, Βόλου, Γαύδου, στο Θέατρο Σοφούλη, στο Μικρό Θέατρο κ.λπ.
Από το 2010 συνεργάζεται καλλιτεχνικά με την επίσης φλωρινιώτισσα τραγουδοποιό και τραγουδίστρια Μαρία Θωίδου.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο του cd με μέρος από τα τραγούδια που ο ίδιος συνέθεσε και τραγουδά μαζί με τη Μαρία Θωίδου και Αργύρη Μπακιρτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.