Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ανοιχτή επιστολή του Στάθη Κωνσταντινίδη

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα,
Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς, δεσμεύτηκαν απέναντι στον ελληνικό λαό υπογράφοντας ένα κοινωνικό συμβόλαιο για όλα όσα πρέπει να αλλαχτούν, για όσα πρέπει να διαφυλαχτούν, αλλά και για όσα πρέπει να επιτευχθούν. Έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου, εφικτού οράματος το οποίο θα καταστήσει την Ελλάδα ξανά ισχυρό και αξιόπιστο συνομιλητή στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι.
Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω με λύπη ότι τα υπόλοιπα κόμματα εντείνουν τις προσπάθειες δημαγωγίας του κοινού σε βαθμό προσηλυτισμού, στερώντας από τον ελεύθερο πολίτη, από εσένα, το δικαίωμα να πράξεις με ελεύθερη βούληση το εκλογικό σου δικαίωμα. Η μονομερής μετάδοση συγκεκριμένων πληροφοριών από αυτά τα κόμματα και η στοχευμένη απόκρυψη από μέρους τους άλλων σημαντικών πληροφοριών, προκαλεί περισσότερο πληροφοριακή βία και προσπάθειες «χειρισμού» της κοινής γνώμης, παρά προβληματισμό. Σε καλώ λοιπόν να παρακολουθείς τις εξελίξεις και να κρίνεις εκ νέου την κατάσταση. Ο θυμός και η οργή ενυπάρχουν στη σκέψη όλων μας για το βαρύ τίμημα των λαθών που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια και που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Νιώθω τη θλίψη σου... Αισθάνομαι το φόβο σου... Συμμερίζομαι την ανησυχία σου... Για το λόγο αυτό σου ζητώ να μοιραστείς μαζί μου το όραμα για ένα καλύτερο, ευοίωνο και αισιόδοξο μέλλον, το οποίο μπορούμε μαζί να διαμορφώσουμε, μαζί να ζήσουμε!
Με απλές, καθαρές κουβέντες σε διαβεβαιώνω ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Μαζί θα τα καταφέρουμε! Σε ευχαριστώ για τη στήριξή σου όλα αυτά τα χρόνια και σε καλώ να δώσουμε ξανά μαζί αγώνες για το καλό του τόπου μας. Το κοινό συμφέρον είναι προτεραιότητα και ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, είναι ευθύνη δική μας! Στις 6 Μαΐου θα αναδείξουμε μαζί νικητή τη Νέα Δημοκρατία, τη Φλώρινα, την πατρίδα μας!

Φιλικά
Στάθης Κωνσταντινίδης

20 σχόλια:

  1. Ποιος μου στερεί να πράξω με ελεύθερη βούληση το εκλογικό σου δικαίωμα;;; Πες μου ποιός;;

    Τι χαζομάρες είναι αυτά που λέτε... πρέπει να μας περνάτε εσείς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για πολύ χαβάνια και πρόβατα. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι συμπολίτες μου αλλά εγώ ψήφο σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν δίνω!!! Και τότε εσεις οι βουλευτές και πολιτευτές θα νιώσετε την την εκτίμηση μας στο συνάφι σου και θα αισθανθήτε ανανήσιχα για το δικό σας μέλον. Εγώ και χιλιάδες άλλοι δεν έχουμε εξετίας σας γάλα να αγοράσουμε στα παιδιά μας και εσείς κάνετε βόλτες με τις αμαξάρες σας. Ποιός σε πληρώνει κ. βουλευτά;; ΕΓΩ και χιλιάδες άλλοι. Τι στοιχίζεις στο κράτος μπορείς να μας πεις... γιατί δεν λαμβάνεις και εσύ 1000 ευρώ το μήνα γιατί δεν σας φτάνουν... αλλά εμάς πρέπει να μας φτάνουν τα 750!!! Αν είσαι μάγκας παρατήσου από το Τελωνείο χάρισε και την σλυνταξη που θα πάρεις και έλα να σε δώ αν θα ‘‘Νιώθεις τη θλίψη μου... Αισθάνοσαι το φόβο μου... Συμμερίζοσαι την ανησυχία μου... και να μοιραστείς μαζί μου το όραμα για ένα καλύτερο αύριο‘‘


    ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... εσύ τι θα κάνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KI EΓΩ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

      Διαγραφή
    2. Μπραβο μπραβο 1000 μπραβο στον 02:59 που τα ειπε οπως πρεπει.Αυτος που ψηφισε το ναι σε ολα το οποιο μας γα@@@@@σε την ζωη και δεν τολμησε να πει οχι για να σωσει την <> του καριερα,για να μην τον διωξει ο σαμαρας απο το μαντρι και τι θα κανει μετα.Αυτος που εγινε ανθρωπος μεσα απο την Ν.Δ,που αλλιως δεν θα ειχε στον ηλιο μοιρα.Αυτος που χωρις να κανει τιποτα τσεπωνει 10000 χιλιαρικα και εμεις σκωτονομαστε να βγαλουμε 1000 και δεν τα καταφερνουμε.Αυτος που θα τσεπωσει 2 συνταξεις χωρις να τις αξιζει ενω εμεις δεν ξερουμε αν θα παρουμε και αυτη κουτσουρεμενη.ΑΥΤΟΣ ερχεται τωρα να ζητησει την ψυφο μας μα για ποσο μα@@@κες μας περναει.Και το χειροτερο ειναι υπαρχουν πολυ εκολαπτομενοι κωσταντινιδιδες που πρειμενουν να ερεθ η σειρα τους...ΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. PASOK KE NEA DIMOKRATIA...TRIS DEKAETIES TA TROGATE KE PINATE.TO XALI ESIS TO DIMIOURGISATE...GIA POSO ANOITOUS MAS PERNATE TELIKA?DEN GLIFOUME OUTE PARAKALAME...

      Διαγραφή
    4. ISTE OLI I VOULEFTES PSEFTES KE THEATRINI...SAS VARETHIKAME KE OLI SAS THA PARETE TIN APADISI POU XRIAZESTE:STATHI KE GIORGO...TORA TI KANOUME?O KOZMOS PINAI KE INE APELPIZMENOS...

      Διαγραφή
  2. PRAGMATIKA EINAI APISTEYTOI UEE MOY!!!

    YPARXEI ANURVPOS POY UA TOYS CHFISEI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κ ρ υ φ έ ς διαπραγματεύσεις Παπαδήμου και κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με την τρόικα την ώρα που οι πολίτες ασχολούνται και προσβλέπουν σε σωτηρία τους μέσω των εκλογών, έχουν προχωρήσει έχουν καταλήξει στην κατάρτιση μιας λίστας απαιτούμενων ενεργειών για την οποία ήδη έχει ενημερώσει τα δύο κόμματα που ελπίζουν να αναλάβουν την διακβέρνηση της χώρας, ο Λ.Παπαδήμου (ΞΕΦΤΙΛΑ).

    Σε συναντήσεις του με τον Ι.Μουμούρα, υφυπουργό Οικονομικών και τον Φ.Σαχινίδη, υπουργό Οικονομικών, τους κωδικοποίησαν τη νέα δέσμη μέτρων και προκαλούν τρόμο KAI ανατριχίλα ΣΚΕΤΟ Σ Ο Κ!.

    Το αστείο είναι ότι χρησιμοποιούν ως απειλή την ... ακυβερνησία, ενώ οι πολίτες α κ ρ ι β ώ ς αυτό θα πρέπει να εύχονται: Ακυβερνησία για να μην καταφέρουν να βάλουν τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο του Έθνους τα κόμματα του Μνημονίου και οι πιθανοί συνεταίροι τους.

    Βέβαια ακυβερνησία δεν πρόκειται να υπάρξει, άμεσα θα "φυλλοροήσουν" βουλευτές προς τις νέες δυνάμεις της ελληνικής πολιτικής σκηνής, όπως συνέβη στην δεκαετία του '70, όταν διαλύθηκαν τα παλιά κόμματα (Ένωση Κέντρου, Ενωμένη Δημοκρατική Αριστερά, Εθνική Παράταξη κλπ) και εντάχθηκαν στους νέους (τότε) κομματικούς σχηματισμούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Τυχόν σχηματισμός κυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με την υποστήριξη ίσως ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ και μάλιστα με ορίζοντα τριετίας ή τετραετίας αποτελεί πραγματική ε θ ν ι κ ή α π ε ι λ ή, αφού διάλυση του κοινωνικού συνεκτικού ιστού, σημάίνει αδυναμία κοινού εθνικού μετώπου απέναντι σε προκλήσεις, όπως η τελευταία της Άγκυρας η οποία έχει χαράξει ουσιαστικά ΑΟΖ μέχρι την Αίγυπτο και ακόμα κανείς δεν έχει αντιδράσει ή μιλήσει!

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ...Η ΣΤΑΧΤΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ Κ ΤΟ ΕΠΑΜ! ΙΣΩΣ Κ' ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥς...ΓΙΑΥΤΟ
    ΑΚΟΜΑ
    Κ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΤΗΣΗ...ΨΗΦΙΣΤΕ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ !!!

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΤΕΙ ΣΤΑΡΑΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ...

    Κ' ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΝΑΤΙΛΑ Κ' ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΥΩΠΙΑ!!!

    ΠΟΣΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ? ΕΛΠΙΖΩ Ο Λ Ο Ι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -----------ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ------------
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΑΝ "ΡΑΓΙΑΔΕΣ"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στράγγιξαν τους μαστούς της γΕλλάδας.
    Ρούφηξαν μέχρι το μεδούλι τους φυσικούς της πόρους.
    Άφησαν τους βρυκόλακεΔΕς της παγκοσμιοποίησης
    να υποθηκεύσουν το μέλλον του λαού της.

    Έχουν αναλάβει την ευθύνη του λαού της τα τελευταία σαράντα χρόνια.
    Αποφασίζουν ενάντια στη θέλησή του.
    Εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος στα ουράνια.
    Αυτοαποκαλούνται υπηρέτες του λαού.

    Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!!

    Μερίμνησαν για το μέλλον τους και των επόμενων γενεών τους.
    Κατασπατάλησαν την δημόσια περιουσία για την δική τους καλοπέραση.
    Μπλέχτηκαν σε μίζες εκατομμυρίων Ευρώ.
    Αγόρασαν τεχνολογία και εξοπλισμό της εποχής της Ακρόπολης.

    Έστησαν εξεταστικές επιτροπές για τα δικά τους σκάνδαλα.
    Αθώωσαν τους εαυτούς τους πανηγυρικά.
    Μίλησαν για μαχαίρια που σταματάνε στο κόκαλο.
    Καθιέρωσαν την Πρωταπριλιά σαν Εθνική γιορτή.

    Ο λαός της γΕλλάδας αφέθηκε στη μοίρα του.
    Οδηγήθηκε στην απογοήτευση και στη μιζέρια.
    Κι ο μόνος τρόπος για να βγει απ' το τούνελ,
    είναι να καθιερώσει σαν προστατευόμενο είδος:
    τις ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ και τις
    ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.


    ΟΥΣΤ!!!! ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά θα κάνει η νέα δημοκρατία να συμαζέψει τους νεαρούς θρασύτατους γαλάζιους χρυσαγήτες που εποάζε στο κόρφο της για διάφορα μικροκομματικά της οφέλη . Το παραμύθι τελείωσε και όλα θα ειπωθούν στην ώρα τους...Στάθη τελείωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μετα Σταθουλη επεσες και ξυπνησες.Τοσο καιρο τι εκανες? επινες τα τσιπουρα σου στην Βουλη ?
    τι καλο προσεφερες στην Φλωρινα?
    Μηπως το οτι εκανες 2-3 κολλητους σου μεταταξη και εγιναν τελωνες στην Νικη?
    Σηκωθείτε φυγετε απο εδω και αφηστε μας ησυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TEΛΙΚΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΖΕΙ: ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αυτό κατάλαβες εσυ; Οτι ψηφίζει Bόσδου;; χαχα.. δεν παιζεσαι, εντελώς μα εντελώς περα απο την πραγματικότητα εισαι φιλε/η μου..

      Διαγραφή
    2. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

      Στις δύσκολες ώρες η Εκκλησία σηκώνει για άλλη μια φορά το λάβαρο της επανάστασης κατά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και κάνει κάλεσμα την Κυριακή "Ο λαός να υπογράψει το συμβόλαιο με τους δικούς του όρους"!

      Το αντιμνημονιακό κάλεσμα είναι πραγματικά πύρηνο ανήκει στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμο
      (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ Κ' ΕΛΛΗΝΑΣ), ο οποίος κάθεται στο θρόνο που καθόταν και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός: "Οι καιροί άλλαξαν. Ὁ Λαός απεγοητεύθη, επροδόθη, εταπεινώθη, αγανάκτησε. Λάθη δέν συγχωρούνται πλέον. Ὁ Λαός τούς καλεί νά υπογράψουν τό δικό του συμβόλαιο μέ τούς δικούς του, ευτυχώς, όρους".

      Μάλιστα στέλνει και προειδοποιητικό κάλεσμα στην όποια πολιτική ηγεσία προκύψει μετά τις εκλογές "να μη απογοητεύσει τον ελληνικό λαό που ήδη έχει προδοθεί, και ταπεινωθεί από τους πολιτικούς του, και φυσικά από όλους αυτούς που τον έσυραν στο εθνοκτόνο Μνημόνιο".

      Στην ανακοίνωσή του υπάρχει αναφορά μόνο στις αντιμνημονιακές δυνάμεις ωθώντας ξεκάθαρα τους πολίτες στη προτίμηση αυτών που θέλουν τη χώρα έξω από την οικονομική αυτή θηλειά.

      Αναφέρεται στους πολιτικούς των αντιμνημονιακών δυνάμεων που θέλουν να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους ανησυχώντας για το αν θα είναι επαρκείς ως προς τη δύσκολη και ασήκωτη αποστολή τους να οδηγήσουν τη χώρα έξω από το τέλμα.

      "Πρέπει λοιπόν, σέ ὅλους ὅσοι ἐπιθυμοῦν νά πάρουν στά χέρια τους τίς τύχες τοῦ Λαου μας, τίς τύχες της Ελλάδος νά τούς υπενθυμίσομε, ότι η Ελλάδα εἶναι μιά ὑπερήφανη χώρα καί αυτός ο Λαός ἔχει μιά ξεχωριστή πορεία, ιδιαιτερότητα καί ιδιοπροσωπεία. Δέν εἶμαι πεπεισμένος, ἐάν οἱ περισσότεροι εκ τῶν επιδόξων ἀρχόντων έχουν ασχοληθεί ή θέλουν νά ἀσχοληθοῦν μέ τούς τομείς αυτούς, τούς οποίους έχουν παραθεωρήσει καί ἐν πολλοις απαξιώσει."

      Και συνεχίζει στέλνοντας αυστηρή προειδοποίηση ως προς τυχόν νέα απογοήτευση του ελληνικού λαού καθότι δε συγχωρούνται πλέον νέα λάθη και νέες πλάνες.

      Τους προειδοποιεί ότι δε θα ανεχθεί ο κόσμος νέα κοροιδία και θα ζητήσει ακριβώς όλα όσα του έχουν υποσχεθεί προεκλογικά και τίποτα λιγότερο, και ότι σε περίπτωση πλάνης η υπομονή θα έχει εξαντληθεί και θα οδηγηθούμε σε ολέθριες καταστάσεις.

      Τονίζει ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι όλη η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική τους εαν μετά τις εκλογές αρχίσει το λατρευτό σπορ της κυβίστησης (κολοτούμπας λαϊκά)."Μετά τίς ἐκλογές αὐτός ὁ Λαός θά απαιτήσει τήν ἐφαρμογή των όρων καί θά ζητήσει τόν λόγο γιά τήν πορεία του συμβολαίου.Μακάρι νά μή αἰσθανθεί πικραμένος καί πάλι προδομένος, γιατί τά αποτελέσματα θά εἶναι ολέθρια. Όλοι τό γνωρίζομε αυτό πολύ καλά."

      ΜΠΡΑΒΟ!

      Η ΦΛΩΡΙΝΑ Κ' ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

      ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ!

      Διαγραφή
    3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

      Μία απίστευτη περίπτωση αυτοκτονίας συνέβη στην Ασωπία, καθώς ένας άνδρας άναψε την μηχανή του τρακτέρ του, το έβαλε να προχωρήσει μόνο του και κάθισε μπροστά με συνέπεια να τον πατήσει και να πεθάνει.

      Στην αρχή, στην περιοχή νόμιζαν πως πρόκειται για ατύχημα, πως κατά την διάρκεια εργασιών που έκανε στην αποθήκη του καταπλακώθηκε από το ίδιο του το τρακτέρ.
      Σύμφωνα με το viotiashop.gr ο 39χρονος που είναι πατέρας ενός παιδιού, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και το έκανε με φρικτό τρόπο.
      Μάλιστα, σύμφωνα με το LamiaReport, ο 39χρονος άφησε και σημείωμα στο οποίο ανέφερε τους λόγους που ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

      Διαγραφή
    4. Νομίζω ότι δεν ξερεις να διαβάζεις May 2, 2012 08:49 AM
      ... ο κόσμος πιο πάνω λέει όχι στα κόματα που μας κατασρέψανε... τώρα εάν είσαι μ"λ"κ"ς όπως λέει και ο Σπύρος

      http://www.youtube.com/watch?v=EiMqH0V46FU&feature=player_embedded

      μπορείς να το αποδείξεις στον εαυτό σου στις εκλογές. Εγώ ξανά μ"λ"κ"ς δεν θα γίνω.

      Διαγραφή
    5. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΒΟΣΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ??
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ??

      Διαγραφή
  10. Έκπληκτα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πληροφορήθηκαν χθες ότι η λίστα Παπαδήμου, οι δεσμεύσεις που έχουν λάβει δηλαδή οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναφορικά με τα μέτρα του Ιουνίου προβλέπει την μείωση των “ειδικών μισθολογίων”, δηλαδή των αμοιβών στων στελεχών των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, κατά 12%!

    Και ήταν έκπληκτοι γιατί μόλις την περασμένη Πέμπτη στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς, είχε ... δεσμευθεί ότι όχι απλώς δεν θα υπάρξουν μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, αλλά θα προσπαθούσε και για αυξήσεις και μάλιστα είχε βρει και τα ... ισοδύναμα μέτρα!

    Και χθες αποκαλύφθηκε ότι έχει υπογράψει την μείωση των αποδοχών τους κατά 12% για να εξοικονομηθούν 205 εκατ. ευρώ!

    Πώς να μην καταψηφίζεται μαζικά η ΝΔ (εκτός του ΠΑΣΟΚ, φυσικά) από τις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας, όταν η αξιοπιστία του ίδιου του προέδρου είναι εξαιρετικά αμφιβόλου αξίας;

    TEΡΜA ...ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

    ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΟΚ Κ' ΝΔ....Μ ΑΥΡΟΟΟΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.